Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 07 10

Atstatymą pradedančios „Mavericks“ savininkas: „Rytuose mūsų situacija būtų kitokia“

Praėjusį sezoną „Dallas Mavericks“ klubas NBA sužaidė pirmąjį minusinį reguliarųjį sezoną nuo 1999-2000 m., kai komandą perėmė dabartinis savininkas Markas Cubanas. Ekscentriškasis amerikietis teigia, kad jo komandos padėtis Rytų konferencijoje būtų visai kitokia.
Markas Cubanas
Markas Cubanas / AFP/„Scanpix“ nuotr.

„Mes esame atstatymo stadijoje, taip? Jei žaistume Rytuose – nebūtume tokioje situacijoje. Neturiu abejonių, kad mūsų reikalai būtų kitokie.

Aš planuoju pagrobti NBA komisarą Adamą Silverį ir laikyti jį tol, kol jis mūsų neperkels į Rytų konferenciją“, – juokavo M.Cubanas.

Praėjusį reguliarųjį sezoną „Mavs“ iškovojo vos 33 pergales ir pralaimėjo 49 kartus bei tik antrą kartą per M.Cubano laiką klube nepateko į atkrintamąsias varžybas.

Šią vasarą iš Rytų į Vakarus persikėlė tokie žaidėjai kaip Jimmy Butleris ar Paulas George'as. Beveik ketvirtadalis praėjusių metų Rytų konferencijos „Visų žvaigždžių“ rungtynių dalyvių jau persikėlė į Vakarus.

Po prasto praėjusio sezono starto, kai traumos kamavo Dirką Nowitzkį,„Mavericks“ nusprendė investuoti į jaunimą ir atsikratė veteranais – Deronu Williamsu bei Andrew Bogutu.

Už pastarąjį mainais gautas Nerlensas Noelis kartu su Harrisonu Barnesu ir naujokų biržoje pasikviestu Dennisu Smithu yra „Mavs“ ateinančių metų žaidėjai. Su jais komanda pereina į atsistatymo fazę ir kartu laukia veterano ir komandos veido D.Nowitzkio karjeros pabaigos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius