-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2021 07 03

Australijos rinktinės dvyliktuke – buvęs žalgirietis ir NBA žaidėjų desantas

Australijos rinktinė paskelbė galutinį žaidėjų dvyliktuką, kuris vyks į Tokijo olimpines žaidynes.
Jockas Landale'as
Jockas Landale'as / Žygimanto Gedvilos / BNS nuotr.

Asmeninį tobulėjimą į vasarą su rinktine iškeitusiam ryškiausiam šalies krepšininkui Benui Simmonsui, Australijos ekipoje didžiausia našta ir vėl kris ant veteranų Patty Millso ir Joe Ingleso pečių, kuriems tai bus jau ketvirtosios olimpinės žaidynės.

Daugiau olimpinių žaidynių vilkint Australijos rinktinės marškinėlius yra matęs tik Andrew Gaze'as (5).

Minėtųjų krepšininkų pagalbininkais neabejotinai bus ir taip pat daug patirties NBA lygoje sukaupę Aronas Baynesas su Matthew Dellavedova, kuriems tai bus trečiosios olimpinės žaidynės.

Iš viso Australijos rinktinės 12-uke yra net septyni NBA lygoje rungtyniaujantys žaidėjai. Į galutinę sudėtį taip pat pateko ir buvęs žalgirietis Jockas Landale'as, o tarp rezervinių krepšininkų, kurie užimtų atsilaisvinusią vietą traumos atveju, yra kitas puikiai pažįstamas veidas Brockas Motumas.

Australijos rinktinės galutinė sudėtis: Patty Milsas („San Antonio Spurs“), Joe Inglesas („Utah Jazz“), Matthew Dellavedova („Cleveland Cavaliers“), Dante Exumas („Cleveland Cavaliers“), Matisse'as Thybulle'as („Philadelphia 76ers“), Chrisas Gouldingas („Melbourne United“), Joshua Greenas („Dallas Mavericks“), Nickas Kay'us (Sevilijos „Real Betis“), Jockas Landale'as („Melbourne United“), Nathanas Sobey „Brisbane Bullets“), Duopas Reathas (Belgrado „Crvena Zvezda“), Aronas Baynesas („Toronto Raptors“).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius