Laisvas žodis nereiškia palaidas.  Prenumeratai iki - 60%
Išbandyti
2017 07 29

B.Jenningsas palieka NBA ir keliasi į Kiniją, kad „pasikeltų savo vertę“

Brandonas Jenningsas nusprendė palikti NBA lygą ir persikelti į Kiniją. 27-erių metų įžaidėjas sudarys vienerių metų sutartį „China Shanxi“ ir per sezoną uždirbs 1,5 mln. JAV dolerių. Tai yra mažiau nei minimali alga tokios patirties žaidėjui NBA lygoje.
Brandonas Jenningsas
Brandonas Jenningsas / „Scanpix“ nuotr.

B.Jenningsas fantastiškai debiutavo NBA lygoje 2009 metais. Jau debiutiniame sezone, atstovaudamas „Milwaukee Bucks“, įžaidėjas rinko po 15,5 taško, o 2011-12 m. jo pelnomų taškų vidurkis siekė 19,1.

Vis dėlto pastaraisiais metais jo žaidimo kreivė krito.

2016-17 m. sezoną jis praleido dviejuose klubuose. Iš pradžių buvo Derricko Rose'o dubleris „New York Knicks“ klube, o vėliau persikėlė į „Washington Wizards“, kur tūnojo Johno Wallo šešėlyje.

Niujorke B.Jenningsas rinko po 8,6 taško, tačiau Vašingtone vidurkis nukrito iki 3,5, o tritaškių pataikymas – iki 21,2 proc.

Krepšinio apžvalgininkui Marcui J.Spearsui B.Jenningsas prasitarė, kad į Kiniją išvyksta laikinai – tik vienam sezonui, po kurio, pasikėlęs savo vertę, grįžtų į NBA.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius