-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2019 06 18

Bręsta mainai? „Rockets“ žvaigždės nebesutelpa vienoje komandoje

„Houston Rockets“ NBA sezonas baigėsi Vakarų konferencijos pusfinalyje. Dviejų žvaigždžių, Jameso Hardeno ir Chriso Paulo, vedama ekipa antrus metus iš eilės negali perlipti per „Golden State Warriors“ barjerą. Panašu, jog šio dueto lygoje gali ir nebelikti. Anot generalinio „Rockets“ vadybininko Darylo Morey, jaučiama įtampa tarp geriausių klubo žaidėjų.
Chrisas Paulas ir Jamesas Hardenas
Chrisas Paulas ir Jamesas Hardenas / „Scanpix“/AP nuotr.

Duodamas interviu portalui ESPN, D.Morey paneigė gandus, jog Ch.Paulas paprašė mainų, tačiau įtampa tarp jo ir J.Hardeno yra.

„Turime du aukšto lygio kovotojus Chrisą ir Jamesą, kurių vienintelis tikslas šioje gyvenimo stadijoje yra laimėti titulą. Jie jau pasiekė viską, neabejotinai yra ateities „Hall of Fame“ nariai. Dvi kovingos žvaigždės labai susikoncentravę į tai, kaip pakilti į aukštesnį lygį ir kai tai nepavyksta – atsiranda nusivylimas“, – teigė D.Morey.

Kadaise Donatą Motiejūną po sparnu turėjęs D.Morey neslėpė apmaudo: „Aš nusivylęs, jog mūsų geriausi žaidėjai nusivylę, Mike‘as D‘Antoni (aut.past. „Rockets“ vyr. treneris) nusivylęs. Norime žengti paskutinį žingsnį titulo link ir manau, kad įtampa yra gerai, nes visi norime laimėti“.

Apie trenerio M.D‘Antoni ateitį D.Morey sakė, jog yra užtikrintas dėl kompromiso su treneriu. „Rockets“ vairininko kontraktas baigiasi kitą sezoną ir jis neseniai paskelbė, jog kalbos dėl kontrakto pratęsimo nutrūko.

„Scanpix“/AP nuotr./Darylas Morey ir Jamesas Hardenas
„Scanpix“/AP nuotr./Darylas Morey ir Jamesas Hardenas

„Jis bus mūsų treneris kitą sezoną. Tikimės išspręsti kontrakto reikalus jau dabar. Jei nepavyks, išspręsime po kito sezono. Mylime Mike‘ą, jį labai mėgsta žaidėjai“, – kalbėjo jau 12 metų „Rockets“ vadovaujantis D.Morey.

„Rockets“ generalinis vadybininkas patikino – vasarą „raketos“ bus agresyvios. Bus daromi rimti žingsniai sustiprinti sudėtį, o komandos savininkas Tilmanas Fertitta pasiruošęs išleisti, kiek tik reikės. Jau šį sezoną „Rockets“ buvo viena iš prabangiausių NBA komandų, tačiau tai jų nebaugina.

„Būsime viena iš brangiausių sudėčių visoje NBA, kaip ir buvome praėjusį sezoną“, – tikino „Rockets“ gen. vadybininkas.

D.Morey pažymėjo, jog „Rockets“ buvo geriausia lygos komanda po „All Stars“ savaitgalio, bei patikslino, kaip stiprinsis komanda: „Arba pridėsime trečią žvaigždę, arba gerą vidutinioką ir būsime geresni nei buvome pernai. Vakarų konferencijoje galime kovoti ir gal net esame favoritai prieš sezoną“.

„Rockets“ Vakarų konferencijoje šį sezoną liko ketvirti. Atkrintamosiose pavyko nužygiuoti į pusfinalio, tačiau tada „raketos“ krito prieš „Golden State Warriors“ serijos rezultatu 2:4.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius