Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2020 09 02

„Bulls“ trenerio ieškančio A.Karnišovo taikiklyje – M.Schillerio bičiulis ir buvęs CSKA puolėjas

„Chicago Bulls“ krepšinio operacijų viceprezidentas Artūras Karnišovas atsiraitojo rankoves naujo vyriausiojo komandos trenerio paieškose. Pranešama apie lietuvio išreikštą susidomėjimą bent dešimtimi specialistų.
Chrisas Flemingas
Chrisas Flemingas / „Scanpix“ nuotr.

ESPN žurnalisto Adriano Wojnarowskio teigimu, „Bulls“ vadovas gavo leidimą kalbėtis su kitų komandų vyr. trenerių asistentais.

Pranešama, jog A.Karnišovas, kartu Čikagos klubo generaliniu vadybininku Marcu Eversley, jau užmezgė pokalbius su „Milwaukee Bucks“ trenerio asistentu Darvinu Hamu, „Denver Nuggets“ dirbančiu Wesu Unseldu jaunesniuoju ir „Miami Heat“ stratego padėjėju Danu Craigu. Visų šių specialistų komandos vis dar tęsia kovas NBA atkrintamosiose varžybose.

Taip pat A.Karnišovas kalbasi ir su treneriais, kurių komandos nė nebuvo NBA „burbule“ arba jau baigė pasirodymą jame: Jamahlu Mosley ir Stephenu Silasu iš „Dallas Mavericks“, Ime'u Udoka iš „Philadelphia 76ers“ bei buvusiu Maskvos CSKA žaidėju, o vėliau – ir vyr. trenerio Ettore Messinos asistentu Davidu Vanterpoolu, kuris pastaruoju metu dirbo „Minnesota Timberwolves“ komandoje.

A.Karnišovas neatmeta galimybės paaukštinti ir pastarąjį sezoną „Bulls“ vyr. trenerio asistentu dirbusį Chrisą Flemingą, kuris yra puikiai pažįstamas Europos krepšinio gerbėjams – amerikietis šešerius metus treniravo Eurolygoje žaidusį Bambergo „Brose“ klubą ir trejus metus dirbo Vokietijos rinktinės strategu.

Be to, Ch.Flemingas yra geras naujojo Kauno „Žalgirio“ vairininko Martino Schillerio bei jo asistento Arne Woltmanno bičiulis. M.Schilleris su juo dirbo Vokietijos rinktinėje, o A.Woltmannas talkino kandidatui į „Bulls“ stratego poziciją Kvakenbriuko „Artland Dragons“ ir Bambergo klubuose.

ESPN teigimu, A.Karnišovas neatmeta galimybės susitikti ir su dar vienu „Bulls“ trenerio asistentu Roy'umi Rogersu.

Lietuvio taikiklyje yra ir be darbo kovo mėnesį likęs Kenny Atkinsonas, kurį atleido „Brooklyn Nets“ klubo vadovai.

A.Wojnarowskis pažymi, kad pokalbiai su daugeliu specialistų jau yra gerokai pažengę į priekį.

„Bulls“ vyriausiojo trenerio prisireikė po to, kai rugpjūtį buvo atleistas Jimas Boylenas, komandai vadovavęs du sezonus ir sulaukęs daug kritikos ne tik dėl prastų rezultatų (39 pergalės ir 84 pralaimėjimai), bet ir dėl senamadiško treniravimo stiliaus, neįtikusio jaunosioms klubo žvaigždėms.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Reklama
Kam ir kada reikalingi saulės akiniai ir dirbtinis akių drėkinimas
Užsisakykite 15min naujienlaiškius