Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 05 29

Buvęs NBA vadovas dėl neįvykusių grandiozinių mainų apkaltino „Lakers“

Prieš šešerius metus NBA vos nesudrebino mainai, kurie galėjo pakeisti šios lygos žemėlapį visam laikui. Chrisas Paulas turėjo persikelti į „Los Angeles Lakers“ ir prisijungti prie Kobe Bryanto bei Pau Gasolio, tačiau lygos komisaras Davidas Sternas vetavo mainus. Praėjus daugeliui metų buvęs NBA viršininkas teigė, jog šis sandėris galėjo ir įvykti, tačiau Mitchas Kupchakas pradėjo panikuoti.
Chrisas Paulas
Chrisas Paulas / USA Today Sports

Gegužės mėnesį D.Sternas dalyvavo internetinėje „Nunyo & Company“ radijo laidoje, o dėl nepavykusių mainų kaltino dabartinį „Lakers“ vadovą.

„Vetavome mainus, tačiau ketinome jų detales aptarti tą patį savaitgalį. Žinojome, kad Hjustono klubo vadovai vis tiek nori atsisveikinti su Kyle'u Lowry, o už Lamarą Odomą būtume gavę pirmąjį naujokų biržos šaukimą, – prisiminė D.Sternas. – Tačiau M.Kupchakas supanikavo ir išsiuntė L.Odomą į Dalasą.

Taigi, mes neturėjome svarbios detalės mainuose, o sugalvoti kažką kito jau nebuvo laiko. Galvojome tik apie tuos dalykus, kurie yra naudingi Naujojo Orleano komandai.“

C.Paulas galų gale savo karjerą tęsė „Clippers“ gretose, o į tuometinę „Hornets“ kėlėsi Ericas Gordonas, Chrisas Kamanas, Al-Farouqas Aminu ir pirmojo rato šaukimai.

Daugelis NBA gerbėjų vis dar prisimena šiuos mainus ir svarsto, kas būtų jeigu C.Paulas būtų suvienijęs jėgas su K.Bryantu.

Žinoma, „ant popieriaus“ ši sudėtis atrodytų nuostabiai, tačiau tą patį galima buvo sakyti ir apie Steve'o Nasho bei Dwighto Howardo papildymus. C.Paulo neišsimainę „Lakers“ tais metais laimėjo 45 rungtynes reguliariajame sezone ir nesėkmę patyrė pirmame atkrintamųjų varžybų etape.

Dabartiniai „Lakers“ jau kantriai laukia savojo šanso Vakarų konferencijos dugne, tačiau jie turi net antrąjį naujokų biržos šaukimą šioje naujokų biržoje.

VIDEO: „Atsarginių“ laidoje: NBA finalas ir išskirtiniai Šarūno Marčiulionio pasakojimai bei prisipažinimas

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius