-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 09 29

„Cavaliers“ vis dar nėra pasiekę susitarimo su Tristanu Thompsonu

NBA lygos komandos pirmadienį prisistatinėjo žiniasklaidai, tačiau „Cleveland Cavaliers“ klubas vis dar nėra susitaręs dėl sutarties pratęsimo su vienu praėjusio sezono lyderių Tristanu Thompsonu.
Joakimas Noah ir Tristanas Thompsonas
Joakimas Noah ir Tristanas Thompsonas / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

„Cavaliers“ klubas nesutiko su T.Thompsono noru pasirašyti trijų metų maksimalios vertės kontraktą. Krepšininkas gali sutikti su komandos kvalifikaciniu pasiūlymu – vienerių metų 6,9 mln. dolerių vertės sutartis, pagal kurią kitą vasarą jis taptu neapribotu laisvuoju agentu.

Abi pusės vis dar nesusitaria dėl sutarties, tad T.Thompsonas antradienį greičiausiai vis dar nesitreniruos su komanda. Vis dėlto, „Cavaliers“ teigia, kad derybos nėra atsidūrusios aklavietėje.

„Mums patinka Tristanas ir mes norime jį matyti mūsų ateities dėlionėje. Manau, kad mūsų veiksmai patvirtina, kad mes matome jį ir toliau savo komandoje. Tristanas nedaro nieko blogo ir niekas dar nebaigta“, – sakė „Cavs“ generalinis vadybininkas Davidas Griffinas.

Iki ketvirtadienio T.Thompsonas ir „Cavaliers“ turi rasti sprendimą, tačiau savaitgalį derybos niekur nepasistūmėjo.

24 metų 206 cm ūgio universalus aukštaūgis praėjusį sezoną per mačą rinko po 8,5 taško ir 8 atkovotus kamuolius, o atkrintamosiose varžybose savo statistiką pagerino iki 9,6 taško ir 10,8 atkovoto kamuolio per rungtynes.

Abi pusės derisi visą vasarą, o „Cavalies“ buvo pasiryžę T.Thompsonui mokėti maždaug 16 mln. dolerių per metus, tačiau krepšininkas nori daugiau. 6,77mln. dol. algą pernai gavęs žaidėjas siekė maksimalaus kontrakto – trijų metų 53 mln. arba penkerių metų 94 mln. vertės.

Vis dėlto, T.Thompsonas su savo agentais teigė, kad sutiks ir su kvalifikaciniu „Cavaliers“ pasiūlymu, o 2016 metų vasarą bandys laisvųjų agentų rinką. Kitais metais dėl smarkiai padidėjusios NBA ir televizijų sutarties ženkliai išaugs krepšininkų algos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius