-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti
2017 07 05

„Celtics“ pagaliau gavo žvaigždę – prisiviliojo Gordoną Haywardą

„Boston Celtics“ klubas po ilgų derybų į savo gretas prisiviliojo vieną geidžiamiausių šios vasaros NBA laisvųjų agentų – puolėją Gordoną Haywardą.
Gordonas Haywardas
Gordonas Haywardas / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

27 metų 203 cm ūgio krepšininkas su „Celtics“ sudarys maksimalios vertės kontraktą – ketverių metų 128 mln. JAV dolerių vertės.

„Celtics“ algų kepurėje vis dar trūksta vietos G.Haywardo algai, tačiau komanda tai sutvarkys atsisveikindama su keliais žaidėjais.

ESPN skelbia, kad Bostono klubas jau atsiėmė kvalifikacinį pasiūlymą „centrui“ Kelly Olynykui ir šis tapo neapribotu laisvuoju agentu. „Celtics“ atsikratys ir dar kelių mažai minučių gaudavusių žaidėjų.

Pats G.Haywardas savo sprendimą paskelbė NBA žaidėjų svetainėje „The Plauyers' Tribune“. Jis teigė, kad su „Celtics“ treneriu Bradu Stevensu dar turi nebaigtų reikalų – laimėti titulą.

G.Haywardas žaidė Butlerio universiteto komandoje, kai ją prieš atvykdamas į NBA treniravo dabartinis „Celtics“ treneris.

Nuo 2010 metų, kai G.Haywardą devintuoju šaukimu pasirinko „Utah Jazz“ klubas, puolėjas žaidė šioje komandoje. Praėjusį sezoną jis rinko po 21,9 taško (40 proc. tritaškių), 5,4 atkovoto kamuolio ir 3,5 rezultatyvaus perdavimo per rungtynes.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius