-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 09 15

Chrisas Boshas: „Esu pasiruošęs sugrįžti į aikštę“

„Miami Heat“ puolėjas Chrisas Boshas jau kelis sezonus iš eilės baigė sezoną anksčiau nei tikėtasi, tačiau teigia, kad yra pasiruošęs sugrįžti į aikštę. Puolėjas tinklapyje „Uninterrupted“ kalbėjo, jog yra puikios sportinės formos ir nekantrauja vėl žaisti krepšinį. Tačiau Majamio komanda žaidėjo dalyvavimo treniruočių stovykloje dar nepatvirtino.
Chrisas Boshas
Chrisas Boshas / AFP/„Scanpix“ nuotr.

„Nėra jokių abejonių. Esu pasirengęs žaisti, – teigė C.Boshas. – Apie tai jau labai ilgai diskutuojame, o oficialų pranešimą jau buvome išplatinę gegužės mėnesį, kuriame pabrėžėme, kad dirbsiu, jog galėčiau rungtyniauti.

Esu pasiruošęs. Daug treniravausi ir konsultavausi su gydytojais. Esu puikioje sportinėje formoje. Gerai atrodau, kai nusiimu savo marškinėlius (juokiasi). Komandos savininkas Micky Arisonas manęs laukia treniruočių stovykloje, todėl manau, kad tai žingsnis į priekį. Nėra jokios priežasties nežaisti.“

Įdomu tai, kad „Heat“ vis dar tyli, o vasarą buvo pasirodę pranešimų, kad generalinis vadybininkas Patas Riley nelabai nori matyti savo žaidėją aikštėje. Jeigu C.Boshas baigtų karjerą, tai Majamio klubas ne tik sutaupytų keletą milijonų, tačiau jie taip pat būtų neskaičiuojami algų kepurėje.

C.Boshas artėjantį sezoną rungtyniaus vartodamas naujus kraują skystinančius vaistus, kurie neužsilieka organizme ir iš kūno pasišalina per 8 valandas.

Tačiau didelis pavojus vis tiek yra. Griežtai draudžiama žaisti vartojant kraują skystinančius vaistus, nes paprasčiausia trauma gali lemti, kad prasidės kraujavimas, kurio nepavyks sustabdyti, o krepšininkas gali mirti aikštėje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius