-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2021 01 25

COVID-19 šešėlis neapleidžia Memfio: Jono Valančiūno sugrįžimas nukeltas dar toliau

Jau beveik savaitę nerungtyniaujantys Jonas Valančiūnas ir „Memphis Grizzlies“ klubas turės palaukti progos sugrįžti į aikštę. NBA nukėlė dar vienas „grizlių“ rungtynes.
Jonas Valančiūnas
Jonas Valančiūnas / „Scanpix“ nuotr.

Dėl COVID-19 protrūkio Memfio klube nukeltas naktį iš trečiadienio į ketvirtadienį turėjęs vykti „Grizzlies“ susitikimas su „Chicago Bulls“.

Tai jau penktas iš eilės atšauktas „grizlių“ mačas. Jie jau po dukart nesužaidė su „Portland Trail Blazers“ ir „Sacramento Kings“ ekipomis.

Vienas pirmųjų į COVID-19 protokolą patekęs J.Valančiūnas pastarąjį sykį rungtyniavo dar sausio 17 dieną, kai jo komanda žaidė prieš „Philadelphia 76ers“.

Geriausiu atveju „Grizzlies“ ant parketo galės grįžti savaitgalį, kai naktį iš šeštadienio į sekmadienį numatytas jų susitikimas su „San Antonio Spurs“ klubu. Tuomet bus praėjusios lygiai dvi savaitės nuo pastarojo sykio, kai J.Valančiūnas žaidė NBA rungtynėse.

„Grizzlies“ ir „Bulls“ mačas yra jau 21-asis, kurį NBA nukėlė dėl koronaviruso prevencijos. 20 iš jų buvo nukelti per pastarąsias dvi savaites.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius