-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2018 07 25

D.DeRozanas vis dar siunta dėl „Raptors“ išdavystės: „Tai mėšlas“

DeMaras DeRozanas vis dar negali patikėti, kad „Toronto Raptors“ sumanė jį išmainyti į Kawhi Leonardą. Skaudžiausia „Raptors“ simboliu tapusiam krepšininkui, kad klubas jo neįspėjo apie jo karjeros posūkį.
DeMaras DeRozanas
DeMaras DeRozanas / AFP/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 2 NBA Toronto Raptors

„San Antonio Spurs“ žaidėju prieš savo valią tapęs D.DeRozanas apie netikėtus karjeros pokyčius papasakojo atvirame ESPN interviu.

Anot ilgamečio „Raptors“ nario, Toronto klubo vadovai jam asmeniškai žadėjo, kad jo neišmainys.

„Visą vasarą kalbėjome su jais, kad aš judėsiu pirmyn kartu su komanda. Kaip ir kiekvieną vasarą, rengiausi tam ir bendravau su visa komanda, kaip kuo geriau pasirengti naujam sezonui“, – pasakojo D.DeRozanas.

Krepšininkas apgailestavo, kad po apmaudaus sezono finišo, kai komanda ir vėl nesugebėjo pasipriešinti „Cavaliers“, sumokėti turėjo jis ir treneris Dwane'as Casey.

„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Jonas Valančiūnas ir DeMaras DeRozanas
„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Jonas Valančiūnas ir DeMaras DeRozanas

„Juk tai buvo tik viena komanda, kuriai pralaimėjome – kuri kaip ir kiekvienais metais žaidė finale. Mes galvojome, kad galime būti geresni kitą sezoną, nes vienintelis vyrukas, kuris mums trukdė, išvyksta į Los Andželą. Dabar mes turime puikią progą padaryti tai, ko negalėjome anksčiau. Aš viską atidaviau šiai komandai. O dabar man sako, kad jau davė mums šansą ir Masai turi kažką daryti... Tai mėšlas“, – ant klubo vadovo Masai Ujiri pyko D.DeRozanas.

Krepšininkas klubo prezidentą laikė šeimos nariu ir norėjo Toronte baigti karjerą, tačiau nebuvo naivus: „Žinau, kad tai verslas, bet jie galėjo mane įspėti. Tai tiesiog man buvo visiškai netikėta. Manau, kad su manim nesielgė taip, kaip aš nusipelniau per 9 metus.“

AFP/„Scanpix“ nuotr./DeMaras DeRozanas ir Kyle'as Lowry
AFP/„Scanpix“ nuotr./DeMaras DeRozanas ir Kyle'as Lowry

Nuo 2009 metų Toronto klubui atstovavęs D.DeRozanas prisiminė situaciją, kai 2016 metais buvo laisvasis agentas ir jį viliojo kitos komandos.

„Kai mane pašaukė Toronto klubas NBA Naujokų biržoje, jie turėjo tokią stigmą – niekas nenorėjo čia žaisti. Norėjau tai pakeisti. Ir tai įrodžiau, kai nesižvalgiau kitur. Aš pratęsiau kontraktą per 30 minučių, kai tapau laisvu agentu. Aš myliu Kanadą. Tai tikrai mano antrieji namai“, – apie ištikimybę klubui kalbėjo Los Andžele gimęs žaidėjas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius