Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2022 06 12

D.Greeną už prastą žaidimą finale kritikuoja net jo mama: „Galbūt čia jo klonas“

„Golden State Warriors“ yra vos per dvi pergales nuo ketvirto NBA čempionų titulo per septynerius metus, tačiau vienam svarbiausių komandos žaidėjų finalo serija kol kas nesiklosto gerai. Kodėl taip yra, nesupranta net jo mama.
Draymondas Greenas
Draymondas Greenas / „Scanpix“/AP nuotr.

„Warriors“ penktadienio naktį nugalėjo „Boston Celtics“ ir išlygino serijos rezultatą 2-2, bet Draymondas Greenas prie pergalės prisidėjo kukliai.

Puolėjas per 33 minutes pelnė tik 2 taškus (1/5 dvit., 0/2 trit.), o ir gynyboje nedominuoja taip, kaip tą darė reguliariajame sezone – „Warriors“ su D.Greenu aikštėje ginasi netgi prasčiau negu tada, kai šis sėdi ant suolo.

„Warriors“ treneris Steve'as Kerras ketvirtosiose rungtynėse net pasodino D.Greeną ant suolo ketvirtajame kėlinyje – tai buvo viena iš San Fransisko komandos pergalės priežasčių, nes „kariai“ būtent tada spurtavo ir išsiveržė į priekį.

Apskritai finalo serijoje D.Greenas per ketverias rungtynes vidutiniškai pelno po 4,3 taško, atkovoja po 7,3 kamuolio ir atlieka po 5,7 rezultatyvaus perdavimo.

Įdomu tai, kad pražangų (18) „Warriors“ siela finale yra užfiksavusi daugiau negu pelniusi taškų (17).

„Žmonės, nustokite klausti manęs, kas blogai su Draymondu... Aš nežinau! Galbūt čia jo klonas! Kur Draymondas, kuris padėjo komandai čia patekti?! Aš irgi to nesuprantu“, – po mačo tviteryje rašė D.Greeno motina Mary Babers.

Jos sūnus į įrašą sureagavo savo tinklalaidėje.

„Mačiau, ką rašė mano mama. Man tai tikrai sunki serija. Bet turiu tai išspręsti. Tai nėra sudėtingiausias dalykas, su kuriuo susidūriau per savo gyvenimą, esu tikras, kad dar turėsiu sunkesnių iššūkių. Bet dabar turiu tai išspręsti ir neabejoju, kad tai ir padarysiu“, – sakė 32-ejų krepšininkas.

Ypatingai jam nesiseka puolant varžovų krepšį. Iš žaidimo finale jis atakuoja vos 23 proc. taiklumu ir dar nėra pataikęs nė vieno tritaškio – prametė visus 9. Palyginimui, iki tol atkrintamosiose D.Greenas pelnė po 8,7 taško, atakavo 53,9 proc. iš žaidimo ir 26,1 proc. iš už tritaškio linijos.

Penktąsias rungtynes „Warriors“ ir „Celtics“ žais San Fransiske naktį iš pirmadienio į antradienį.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius