-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2020 01 09

D.Sabonis – legendų kompanijoje: lietuvio statistiką yra rinkę tik trys NBA žaidėjai

Fantastiškai šiame sezone rungtyniaujantis Domantas Sabonis tempia visą „Indiana Pacers“ vežimą ir realiai pretenduoja žaisti NBA „Visų žvaigždžių“ rungtynėse. Tą jam daryti leidžia statistika, kurią per pastaruosius 43-ejus metus fiksavo vos trys krepšininkai.

23-ejų lietuvis per susitikimą renka po 18 taškų, atkovoja po 13,1 kamuolio ir atlieka po 4,3 rezultatyvaus perdavimo. Iš žaidimo jis atakuoja solidžiu 52,8 proc. tikslumu.

Praėjusios nakties rungtynių tarp „Pacers“ ir „Miami Heat“ transliacijos režisieriai išskyrė, jog panašius rodiklius nuo 1976-ųjų yra fiksavę tik Billas Waltonas, Charlesas Barkley ir Kevinas Garnettas.

Visi šie žaidėjai, kaip ir D.Sabonis, per reguliarųjį sezoną rinko bent 17 taškų, 13 sugriebtų kamuolių ir 4 rezultatyvius perdavimus, iš žaidimo atakuodami bent 50 proc. tikslumu.

Tai – itin solidi kompanija, mat karjeras praėjusiame amžiuje baigę B.Waltonas ir Ch.Barkley jau yra krepšinio „Šlovės muziejaus“ nariais, o K.Garnettas į jį greičiausiai bus priimtas šiemet.

D.Sabonis pagal rezultatyvumą tarp visų šio sezono NBA žaidėjų rikiuojasi 51-as, pagal atkovotus kamuolius – 5-as, o pagal išdalintus perdavimus – 52-as.

Tarp vidurio puolėjo pozicijoje žaidžiančių krepšininkų lietuvis užima 9-ąją vietą pagal pelnomus taškus, 5-ąją poziciją pagal atkovotus kamuolius ir 4-ąją vietą pagal rezultatyvius perdavimus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius