-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2021 12 07

D.Saboniui teks krautis lagaminus? „Pacers“ ruošiasi mainams

Penktą sezoną „Indiana Pacers“ klube rungtyniaujančiam Domantui Saboniui netrukus gali tekti krautis lagaminus ir keltis į kitą NBA komandą. Pranešama, kad lietuvis, kartu su keliais kitais krepšininkais, gali būti įtrauktas į potencialius mainus.
Domantas Sabonis
Domantas Sabonis / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

„The Athletic“ žurnalistas Shamsas Charania informuoja, kad nesėkmingai sezoną pradėję „Pacers“ yra pasiruošę rimtam atsinaujinimui ir ruošiasi iškeisti kelis svarbius žaidėjus.

Sh.Charanios šaltinių teigimu, „Pacers“ laukia mainų pasiūlymų, o į juos yra pasirengę įtraukti Carisą LeVertą ir vieną iš aukštaūgių – Domantą Sabonį arba Mylesą Turnerį.

Teigiama, kad visi šie žaidėjai, ypač abu aukštaūgiai, sulaukia nemažai dėmesio iš kitų komandų, tačiau „Pacers“ ir naujas jų treneris Rickas Carlisle'as iki šiol norėjo pažiūrėti, kaip jie gali veikti kartu aikštėje. Vis dėlto kol kas sėkmės tai neatnešė – su 10 pergalių ir 16 pralaimėjimų „Pacers“ Rytų konferencijoje yra tik 13-ti.

Sh.Charanios teigimu, „Pacers“ yra pasirengę suteikti daugiau laiko jauniesiems komandos talentams – šiemet naujokų biržoje pašauktiems Chrisui Duarte ir Isaiah Jacksonui.

Į galimus mainus tikrai nebus įtrauktas Malcolmas Brogdonas, šio sezono pradžioje pratęsęs sutartį su „Pacers“ iki 2025 metų. Pagal NBA taisykles, šį sezoną „Pacers“ iškeisti M.Brogdono negalės.

Tiesa, net jei mainai ir įvyks, iki jų gali tekti palūkėti. „The Athletic“ žurnalisto teigimu, „Pacers“ yra pasiruošę būti kantrūs ir laukti geriausių pasiūlymų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius