-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2019 07 07

D.Sirvydis – apie linkėjimą devyniolikmečiams ir patirtį, kurios nelinkėtų niekam

Trisdešimtame viešbučio aukšte Las Vegase apsigyvenęs Deividas Sirvydis iš pradžių pagalvojo, kad kaimynai garsiai stumdo daiktus. Bet kai pradėjo siūbuoti pakabos ir drebėti indai, 19-metis suprato, kad kažkas ne taip. Tai buvo 7,1 balo žemės drebėjimas, kuris įsiūbavo „Vdara“ viešbutį. D.Sirvydis net pašoko iš lovos ir bėgo prie kambario durų. Į naujų patirčių sąrašą NBA aplinkoje D.Sirvydis tikrai įtrauks ir šią, kurios nelinkėtų niekam.
Deividas Sirvydis
Deividas Sirvydis / 15min nuotr.

„Apsirengiau per penkias sekundes ir iškart šokau prie durų per akutę pasižiūrėti, ar niekas neišbėgo iš kambarių. Būčiau bėgęs kartu, – juokėsi „Detroit Pistons“ atstovas, po antrosios pergalės prieš „Portland Trail Blazers“ komandos. – Kai atsistojau iš lovos, tai viskas siūbavo. Žiauri patirtis. Tokios nelinkėčiau niekam.“

Dėl žemės drebėjimo ir pavojaus saugumui šeštadienio rytą buvo atšaukta „Pistons“ treniruotė, kurioje turėjo dalyvauti ir D.Sirvydis.

Tačiau būtent 10 val. 30 min. vietos laiku, kai prasidėjo Lietuvos devyniolikmečių rinktinės dvikova su amerikiečiais pasaulio čempionato pusfinalyje Graikijoje, puolėjas išvyko į „Pistons“ vaizdo peržiūrą.

Lietuviai 67:102 nusileido amerikiečiams ir sekmadienį su prancūzais stumdysis kovoje dėl bronzos medalių.

VIDEO: D.Sirvydis – apie linkėjimą devyniolikmečiams ir patirtį, kurios nelinkėtų niekam

„Palinkėčiau vyrams nenuleisti nosies, nes jie žaidė prieš labai gerą komandą. Amerikiečiai visada buvo favoritai, tad nematau nieko blogo, kad mūsiškiai pralaimėjo. Linkiu laimėti medalį“, – šyptelėjo D.Sirvydis.

D.Sirvydis pats galėjo būti devyniolikmečių rinktinės dalimi, bet negalėjo atsisakyti „Detroit Pistons“ kvietimo žaisti NBA vasaros lygoje. 37-uoju šaukimu NBA naujokų biržoje pasirinktas snaiperis turėjo įsipareigojimą Detroito klubui.

Tiesa, NBA vasaros lygos treneris Seanas Sweeney kelia žaidėją nuo suolo tik labai trumpoms atkarpoms.

Dvikovoje su „Trail Blazers“ D.Sirvydis pirmą kartą aikštėje pasirodė 36-ąją minutę, kai „Pistons“ pirmavo 24 taškų skirtumu.

Per keturių minučių atkarpą lietuvis prametė du tritaškius ir atliko rezultatyvų perdavimą.

„Išeinu, gaunu savo šansą ir stengiuosi jį išnaudoti. Stengiuosi daryti, ką moku geriausiai. Iš pradžių reikia priprasti prie amerikiečių krepšinio, – paklaustas, ko reikia, kad gautų daugiau žaidimo laiko, 24sek sakė D.Sirvydis. – Greitis ir staigumas čia yra nerealus – labai skiriasi nuo Europos krepšinio. Manau, tai yra pats pagrindas.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius