-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti
2017 04 15

„Dainio Podcastas“ su Jonu Nainiu: įgyvendinta NBA svajonė ir lietuvių sezonas

NBA atkrintamosios varžybos startuoja jau šį vakarą, o jų su nekantrumu visą sezoną laukė daugelis krepšinio sirgalių. Vienas jų – „radistas“ Jonas Nainys, kuris nuolat seka lietuvių pasirodymą stipriausioje pasaulio krepšinio lygoje bei vasario mėnesį įgyvendino savo svajonę ir nuvyko stebėti „Visų žvaigždžių“ savaitgalio Naujajame Orleane.
Jonas Nainys
Jonas Nainys / „Instagram“ nuotr.

J.Nainys papasakojo, kad NBA lietuvių rungtynes stengiasi žiūrėti visuomet, kai tik turi laiko. Svarbiausius reguliariojo sezono mačus jam kartais tenka stebėti net pasirodymų metu grojant klube arba važiuojant automobiliu iš jo.

Tačiau tikram NBA fanui J.Nainiui ši rizika nė motais, o vasario mėnesį jis pagaliau apsilankė ten, kur svajojo didžiąją dalį savo gyvenimo – NBA „Visų žvaigždžių“ savaitgalio renginiuose.

Jis atskleidė, kad Naujajame Orleane renginį stebėjo specialioje legendų bei buvusių krepšininkų ložėje ir netgi susipažino su „Nuggets“ gretose dirbančiu Artūru Karnišovu.

J.Nainys dėl šios kelionės turėjo gerokai ištuštinti savo piniginę, o to priežastis galite paklausyti naujoje „Dainio Podcasto“ serijoje. Joje taip pat išgirsite „radisto“ nuomonę apie šį NBA reguliarųjį sezoną, lietuvių pasirodymus, kandidatą į MVP bei išskirtinai šiai laidai atskleistus J.Nainio planus užkariauti pasaulį su savo muzika.

Laidą galite klausyti čia:

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius