-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2022 12 08

Dar kartą sulaikyta buvusi NBA žvaigždė: badė praeivius adatomis

Buvęs ilgametis NBA krepšininkas Benas Gordonas vėl įsivėlė į nemalonumus. Jau ne sykį prisidirbęs 39-erių vyras suimtas dėl užpuolimų siuvimo adatomis.
Temos: 2 NBA Ben Gordon

Kaip praneša JAV žiniasklaida, šios šalies ir Didžiosios Britanijos pilietybes turintis B.Gordonas gatvėje užpuldinėjo žmones ir bandė juos badyti siuvimo adatomis.

Galiausiai į situaciją įsikišo policija, sulaikiusi buvusį sportininką.

Tai jau ne pirmas atvejis, kai 2005 metais geriausio atsarginio NBA krepšininko apdovanojimą gavęs B.Gordonas yra sulaikomas policijos. Prieš kelis mėnesius jis buvo apkaltintas savo 10-mečio sūnaus mušimu Niujorko oro uoste, o vėliau jis užpuolė „McDonald's“ restorano apsaugos darbuotojus.

Prieš penkerius metus B.Gordonas buvo sulaikytas, kai Los Andželo miesto centre esančiame gyvenamojo kvartalo komplekse peiliu grasino vadybininkui. Dar anksčiau B.Gordonas buvo sulaikytas vairuojantis automobilį su suklastotais numeriais.

2020-aisiais jis „The Player's Tribune“ platformoje atskleidė turįs psichologinių problemų ir net galvojęs apie savižudybę, bet panašu, kad per šį laiką situacija ne tik nepasitaisė, bet dar pablogėjo.

11 sezonų NBA lygoje žaidęs B.Gordonas geriausiai prisimenamas iš savo laikotarpio „Chicago Bulls“ ekipoje, kai gynėjo taškų vidurkis du sezonus siekė daugiau nei 20 taškų.

Pastarąjį sykį NBA rungtynėse jis žaidė 2014-2015 m. sezone, kai vilkėjo „Orlando Magic“ aprangą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius