-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2020 12 31

Dar nematytą kaukę dėvėjęs K.Leonardas juokauja: „Clippers“ iškeis jį sužeidusį S.Ibaką

„Los Angeles Clippers“ žvaigždė Kawhi Leonardas grįžo į aikštę po šiurpaus sužeidimo per Kalėdas, kai puolėją netyčiniu smūgiu alkūne pakirto komandos draugas Serge'as Ibaka. Tiesa, praėjusią naktį prie „Clippers“ pergalės prieš „Portland Trail Blazers“ prisidėjęs K.Leonardas buvo sunkiai atpažįstamas, nes dėvėjo NBA pasaulyje dar nematytą veido kaukę.
Kaukėtas Kawhi Leonardas
Kaukėtas Kawhi Leonardas / „Scanpix“ nuotr.

Dusyk NBA čempionas buvo sužeistas gruodžio 25-ąją Denveryje, kai S.Ibaka jam alkūne smogė tiesiai į veidą.

Trumpam net sąmonės netekęs Kawhi krito ant žemės ir apsipylė kraujais, o po rungtynių paaiškėjo, kad jo vidinė lūpa susiūta net aštuoniomis siūlėmis.

Tam, kad galėtų grįžti ant parketo, K.Leonardui prireikė papildomos apsaugos – apatinę veido dalį dengiančios kaukės, paliekančios atvirą nosį ir akis.

Tačiau ji NBA žvaigždei nesutrukdė – į „Blazers“ krepšį jis sumetė 28 taškus ir atliko 7 rezultatyvius perdavimus, svariai prisidėdamas prie pergalės 128:105.

Po mačo Kawhi nestokojo ir geros nuotaikos, juokais užsiminęs, jog „Clippers“ jau ketina išmainyti jį sužeidusį S.Ibaką.

„Kiek sunku žaisti su kauke. Kai kurie žaidėjai susilaužo skruostikaulius ar nosis ir dėl to dėvi kaukes, o mano kaukė apsaugo siūles, kad jos netrūktų, tad ji yra kitokia. Ja bandoma apsaugoti lūpas, žandikaulį ir skruostą, – sakė Kawhi. – Išties sunku kvėpuoti su šia kauke. Žinote, komandos draugai mane net pradėjo vadinti „odinveidžiu“ (filmo „Kruvinos skerdynės Teksase. Odinveidis“ pagrindiniu veikėju – red.past.), bet Serge'as negali daug šnekėti. Mes jį jau įtraukėme į mainomų žaidėjų sąrašą, tad jei kam jo reikia, praneškite. Bandome jį iškeisti.“

Mes jį jau įtraukėme į mainomų žaidėjų sąrašą, tad jei kam jo reikia, praneškite.

Į aikštę sugrįžęs ir prie ketvirtosios „Clippers“ pergalės prisidėjęs K.Leonardas pasidalino ir nuomone apie vienintelį komandos pralaimėjimą, kai sekmadienį Los Andželo klubas be ryškiausios savo žvaigždės vien per pirmus du kėlinius atsiliko nuo „Dallas Mavericks“ 50 taškų skirtumu ir pralaimėjo 73:124.

„Jie žaidė tiesiog siaubingą krepšinį“, – trumpai apie komandos draugų pasirodymą atsiliepė puolėjas.

Anot K.Leonardo, apsauginę kaukę jam teks dėvėti tol, kol išgis patirti sužeidimai. Tačiau komanda jau stengiasi patobulinti kaukę, kad ši žaidėjui būtų patogesnė.

29-erių metų krepšininkas šį sezoną per tris susitikimus renka vid. po 25 taškus ir atlieka po 5,7 rezultatyvaus perdavimo.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius