Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2021 01 17

Debiutinėse J.Hardeno rungtynėse Brukline – įspūdingas „barzdočiaus“ trigubas dublis

Po slogaus sezono starto „Houston Rockets“ ekipoje ir nepasitenkinimo šia organizacija lygos „barzdočius“ Jamesas Hardenas galiausiai atsidūrė ten, kur troško – „Brooklyn Nets“ klube. Vienas talentingiausių NBA krepšininkų puolime pademonstravo visus savo sugebėjimus ir jau debiutinėse rungtynėse surinko įspūdingą trigubą dublį.
Jameso Hardeno debiutas „Brooklyn Nets“
Jameso Hardeno debiutas „Brooklyn Nets“ / „Scanpix“ nuotr.

„Brooklyn Nets“ (8-6), kol kas dar laukianti naujai susiformavusio „didžiojo trejeto“ žaidimo aikštėje vienu metu, namuose 122:115 susitvarkė su „Orlando Magic“ (6-7), o pagrindiniais pergalės kalviais tapo būtent du iš trijų komandos superžvaigždių.

Pirmą kartą „Nets“ marškinėlius po triukšmingai nuskambėjusių mainų apsivilkęs Jamesas Hardenas buvo nuostabus. Kairiarankis gynėjas pelnė 32 taškus (8/18 met., 13/15 baud.), sugriebė 12 kamuolių ir atliko 14 rezultatyvių perdavimų.

J.Hardenas tapo tik septintuoju krepšininku NBA istorijoje, debiutinėse rungtynėse naujajame klube iš karto surinkusiu trigubą dublį.

Po susitikimo krepšininkas atskleidė, kad pagaliau žaisti už „Nets“ buvo „neįtikėtina“.

„Tikiuosi, kad tai galite pamatyti iš mano šypsenos ir žaidimo, – paklaustas apie savo emociją atsakė Hardenas. – Esu sujaudintas, sujaudintas naujos galimybės. Tai nuostabi organizacija. Man tereikia išeiti į aikštę ir būti geriausiu Jamesu Hardenu, koks tik gali būti. Esu nesavanaudis. Darysiu viską, kas padėtų laimėti. KD yra elitinis, tarsi visai kitas žaidėjas, kuomet kalbame apie metimų susikūrimą. Jam viskas labai lengva, tačiau aš stengsiuosi tą darbą dar labiau palengvinti.“

„Barzdočius“ rezultatyvumu šiame mače neprilygo būtent Kevinui Durantui, sužaidusiam rezultatyviausią sezono mačą. Puolėjo sąskaitoje net 42 taškai (16/26 met., 5/5 baud.).

„Buvo neįtikėtina, – apie žaidimą su J.Hardenu prakalbo Durantas. – Buvo galima pastebėti, kad Jamesas nuo pirmųjų minučių stengėsi kuo greičiau įsilieti į žaidimą. Atrodė, kad netgi atliekame per daug perdavimų bandydami kitus pastatyti į komfortabilias pozicijas.“

Steve'as Nashas šiame mače vis dar vertėsi be Kyrie Irvingo, kuris nežaidė dėl saugumo protokolo. Visgi įžaidėjas ant parketo turėtų sugrįžti jau artimiausiu metu.

„Brooklyn Nets“: Kevinas Durantas 42, Jamesas Hardenas 32, Joe Harrisas 17, Jeffas Greenas 10.

„Orlando Magic“: Nikola Vucevičius 34 (10 atk. kam., 7 rez. perd.), Terrence'as Rossas 23, Cole'as Anthony 16, Aaronas Gordonas 11.

Kiti (01.17) NBA rezultatai:

„San Antonio Spurs“ – „Houston Rockets“ 103:91 (D.DeRozanas 24 / C.Woodas ir M.Jonesas po 24);

„Toronto Raptors“ – „Charlotte Hornets“ 116:113 (N.Powellas 24 / G.Haywardas 25);

„Miami Heat“ – „Detroit Pistons“ 100:120 (B.Adebayo 28 / J.Grantas 24);

„Memphis Grizzlies“ – „Philadelphia 76ers“ 106:104 (J.Morantas 17 / S.Miltonas 28);

„Portland Trail Blazers“ – „Atlanta Hawks“ 112:106 (D.Lillardas 36 / T.Youngas 26).

VIDEO: Brooklyn Nets vs Orlando Magic Full Game Highlights | 2020-21 NBA Season

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius