Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2020 08 03

Dėl Domanto Sabonio – džiaugsmo neteikiantys „Pacers“ trenerio žodžiai

Domanto Sabonio artimiausiu metu ant NBA parketo išvysti dar nesitikima. Tai patvirtino „Indiana Pacers“ vyr. treneris Nate'as McMillanas.

„Jis dar toli nuo sugrįžimo“, – Indianos žurnalistui Scottui Agnessui iš „Fieldhouse Files“ sakė „Pacers“ strategas.

Jau praėjo savaitė nuo tada, kai D.Sabonis dėl pėdos skliauto fascijos uždegimo paliko Orlando burbulą. Tačiau Indianos klubas vis dar nedavė jokių naujų oficialių detalių dėl galimo lietuvio sugrįžimo į rikiuotę.

„CBS Sports“ spekuliuoja, kad D.Sabonis dabar atrodo esąs ne dienomis, o savaitėmis nuo sugrįžimo į aikštę, jeigu iš viso dar pasirodys atnaujintame NBA sezone.

VIDEO: „urBONUSas“: „Žalgirio“ burbulas, „Ryto“ pinigai Eurolygos žvaigždei ir NBA intrigėlės

24-erių aukštaūgis – kol kas vienintelis „Pacers“ žaidėjas, palikęs Orlando burbulą.

Pėdos skausmus dar nuo birželio pabaigos jutęs centras išvyko į Los Andželą, kur su asmeniniu specialistu ieško alternatyvių traumos gydymo būdų. Los Andžele D.Sabonis paprastai leidžia kiekvieną savo NBA tarpsezonį.

Anot S.Agnesso, tokio tipo trauma reikalauja poilsio, bet D.Sabonis šiuo metu vis dar derina jos gydymą su jėgos pratimais.

Prieš išvykdamas į Los Andželą, D.Sabonis su trimis „Pacers“ specialistais aktyviai ieškojo būdų, kaip sumažinti skausmą. Bet niekaip nesuradęs tinkamo gydymo, krepšininkas išvyko reabilituotis pas savo asmeninį specialistą.

„Kasdien išbandome naujus gydymus ir stengiamės sumažinti skausmą. Tačiau su tokia trauma niekada nežinai, kada pavyks jį numalšinti. Skausmas paūmėjo tada, kai Orlande pradėjome sportuoti penkiese prieš penkis“, – prieš palikdamas NBA burbulą sakė D.Sabonis.

Anot Indianos reporterių, jis nebesportavo nuo liepos 15-osios.

Iki atnaujinto NBA sezono D.Sabonis „Pacers“ gretose per 35 minutes rinko vid. 18,5 taško, 12,4 atkovoto kamuolio ir po 5 rezultatyvius perdavimus.

„Pacers“ laimėjo pirmąsias pratęsto NBA sezono rungtynes Orlande prieš „Philadelphia 76ers“ ir Rytų konferencijoje žengia penktoje vietoje.

NBA atkrintamųjų startas numatytas rugpjūčio 17-ąją.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius