-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 12 02

Donatas Motiejūnas: „Žinau tikslias rungtynes, kuriose žaisiu“

Praėjusio sezono pabaigoje Donato Motiejūno patirta nugaros trauma tapo ne tik karjeros, bet ir gyvenimo išbandymu. Sunkus sužeidimas pareikalavo didžiulių psichologinių jėgų ir į daug ką privertė pažiūrėti kitaip. „Tai vienas sunkiausių epizodų mano karjeroje ir gyvenime“, – LNK žinioms teigė D.Motiejūnas.
Donatas Motiejūnas
Donatas Motiejūnas / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Kol žiniasklaida spėlioja, kada įvyks D-Mo sugrįžimas, pats krepšininkas teigia, kad žino tikslias rungtynes, tik negali jų atskleisti.

„Bus siurprizas. Bet jau su savo pagrindiniu daktaru kalbėjau ir yra nustatytos tikslios rungtynės, kuriose žaisiu, – atskleidė D.Motiejūnas. – Viskas ims judėti gera linkme. Galiu tik tiek pasakyti, kad prieš žengiant į aikštelę reikia bent kelias gyvas treniruotes pasidaryti. Bent kažkiek pajausti tą ritmą, nes iki šiol nesportavau penkiese prieš penkis.“

Artimiausios „Rockets“ rungtynės
Data Varžovas
Gruodžio 2 d. „New Orleans Pelicans“
Gruodžio 4 d. „Dallas Mavericks“
Gruodžio 5 d. „Sacramento Kings“
Gruodžio 8 d. „Brooklyn Nets“
Gruodžio 9 d. „Washington Wizards“
Gruodžio 12 d. „Los Angeles Lakers“
Gruodžio 14 d. „Denver Nuggets“
Gruodžio 15 d.  „Sacramento Kings“

D.Motiejūnas krepšinį žais po daugiau nei 8 mėnesių pertraukos. 213 cm ūgio lietuvis neslepia, kad jaudulio greičiausiai nepavyks atsikratyti, bet jis tiki, kad padės „Rockets“ tvirčiau žengti pergalingu keliu.

„Komandą seku ne vieną ir ne dvi dienas. Žinau, ko trūksta, ką reikia įnešti. Tą aš stengsiuos ir padaryti“, – sakė D.Motiejūnas.

„Houstono Rockets“ komanda prieš sezoną buvo vadinama viena favoričių, tačiau dabar su 7 pergalėmis ir 11 pralaimėjimų Vakarų konferencijoje užima vos 10-ą vietą.

„Trauma mane daug ko išmokė ir pakeitė. Pradėjau kitaip žiūrėti į mitybą, poilsį. Į viską. Tai pareikalavo ne tik psichologinių, bet ir fizinių jėgų“, – pridūrė 25-erių krepšininkas.

„Houston Rockets“ puolėjas fizinio rengimo salėje laiką leido nuo ryto iki vakaro: maždaug nuo 8 val. iki 19 val. Ir tik pora valandų likdavo poilsiui ir valgiui.

„Ir taip kiekvieną mielą dieną kokius tris-keturis pastaruosius mėnesius“, – tikino D-Mo.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius