Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2019 01 31

Duobė gilėja: D.Sabonis ir vėl buvo produktyvus, bet „Pacers“ krito sostinėje

Domantas Sabonis ir toliau demonstruoja solidžią statistiką, bet „Indiana Pacers“ (32-18) iš duobės ropštis sekasi sunkiai. Indianapolio ekipa 89:107 (25:35, 20:24, 24:23, 20:25) svečiuose nusileido „Washington Wizards“ (22-29) ir tai buvo trečioji jos nesėkmė iš eilės.
Domantas Sabonis
Domantas Sabonis / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

D.Sabonis ir vėl išsiskyrė universalumu ir buvo netoli dvigubo dublio.

Puolėjas aikštėje praleido 22 minutes, per kurias pelnė 10 taškų (5/8 dvitaškių), atkovojo 8 ir perėmė 1 kamuolį, atliko 3 rezultatyvius perdavimus, 2 kartus suklydo, 5 kartus prasižengė ir surinko 12 naudingumo balų.

Vašingtono ekipoje rezultatyvumu išsiskyrė Bradley Bealas. Jis aikštę paliko savo sąskaitoje turėdamas 25 taškus ir 6 atkovotus kamuolius.

Šiose rungtynėse „Pacers“ penkiais taškais pirmavo tik pirmajame kėlinyje, bet jo pabaigoje šeimininkai perėmė iniciatyvą ir įgijo net dviženklį pranašumą (35:25). 10:0 atkarpa į priekį šovę „Wizards“ iniciatyvos iš rankų nepaleido, o trečiajame kėlinyje buvo padidinę persvarą iki rekordinės 25 taškų žymos.

„Wizards“ ekipai laimėti nesutrukdė ir tai, kad jai negalėjo padėjo Johnas Wallas, Dwightas Howardas ir Markieffas Morissas, o Otto Porteris patyrė nykščio traumą.

„Wizards“: Bradley Bealas 25 (6 atk. kam., 6 rez. perd.), Jeffas Greenas 23 (6 rez. perd., 5 atk. kam.), Chassonas Randle’as 13, Trevoras Ariza ir Jordanas McRae po 12.

„Pacers“: Thaddeusas Youngas 13 (7 atk. kam., 5 rez. perd.), Bojanas Bogdanovičius, Dougas McDermottas ir T.J.Leafas po 12, Domantas Sabonis (8 atk. kam.) ir Aaronas Holiday po 10.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius