Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2020 02 05

Dwightas Howardas atskleidė – Kobe Bryantas būtų padėjęs jam dėjimų konkurse

Dwightas Howardas ir Kobe Bryantas nebuvo patys draugiškiausi komandos draugai. 2012-2013 m. sezone kartu „Los Angeles Lakers“ gretose rungtyniavusios NBA žvaigždės neišvengė konfliktų, o Kobe jaunesnį kolegą sykį net yra pavadinęs „minkštu“ krepšininku. Vis dėlto K.Bryantui baigus karjerą, o D.Howardui po šešerių metų pertraukos sugrįžus į „Lakers“, krepšininkai bandė atkurti pašlijusius santykius. Kol Los Andželo numylėtinį ištiko tragedija.
Kobe Bryantas ir Dwightas Howardas
Kobe Bryantas ir Dwightas Howardas / „Scanpix“ nuotr.

Dar prieš beveik mėnesį JAV žiniasklaidoje pasirodė kalbos apie tai, jog Supermeno pravardę per 2008 m. dėjimų konkursą užsitarnavęs D.Howardas po daugiau nei dešimtmečio pertraukos grįš į „Visų žvaigždžių“ šventę ir mėgins susigrąžinti geriausio lygos dėjiko į krepšį vardą.

Nors 34-erių veteranas tokią informaciją iš pradžių paneigė, galiausiai tai pasitvirtino antroje sausio pusėje, D.Howardui tapus pirmuoju oficialiai apie dalyvavimą dėjimų konkurse paskelbusiu krepšininku.

Vos šiai žiniai pasitvirtinus, „Lakers“ centras kreipėsi į sirgalius.

„Scanpix“ nuotr./Dwightas Howardas
„Scanpix“ nuotr./Dwightas Howardas

Po Los Andželo klubo pergalės Niujorko „Madison Square Garden“ arenoje sausio 22-ąją, D.Howardas atskleidė norįs K.Bryanto pagalbos dėjimų konkurse.

„Norėčiau paprašyti visų „Lakers“ sirgalių, kad padėtų man prisivilioti Kobe į dėjimų konkursą. Tai būtų išties šaunu“, – kalbėjo D.Howardas tą sausio trečiadienio vakarą.

Nepraėjus nė keturioms paroms, K.Bryantas žuvo sraigtasparnio katastrofoje, o į liūdesį ir širdgėlą paniręs krepšinio pasaulis pamiršo apie D.Howardo ketinimus.

Pasirodo, jie buvo rimti. Po „Lakers“ pergalės praėjusią naktį prieš „San Antonio Spurs“ su žiniasklaida bendravęs vidurio puolėjas atskleidė, jog Kobe jau buvo davęs sutikimą padėti jam Čikagoje vyksiančioje šventėje.

„Jis būtų kažką daręs su manimi per dėjimų konkursą. Tai drasko man širdį“, – kalbėjo puikiai šį sezoną vienų iš NBA lyderių gretose pritapęs D.Howardas.

Nors nepalaikė itin stipraus ryšio su žuvusia NBA legenda, D.Howardas tikino itin skaudžiai išgyvenęs Kobe žūtį.

„Ši tragedija nepalieka mano minčių kiekvieną dieną po tragedijos. Negaliu tuo patikėti. Vis dar esu šoke, man labai skaudu ir sunku. Aš tiesiog niekada nebūčiau pagalvojęs, kad kas nors panašaus gali nutikti“, – teigė D.Howardas.

Primename, kad Kobe Bryantas sausio 26-osios rytą žuvo sraigtasparnio katastrofoje. Per ją neišgyveno visi devyni skridę asmenys – be Kobe, žuvo ir jo dukra Gianna, pilotas Ara Zobayanas bei dar šeši keleiviai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius