Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Fantastiškai žaidęs D.Sabonis dviejų pratęsimų trileryje rinko trigubą dublį

Domantas Sabonis vėl buvo nuostabus, rinko trigubą dublį ir pelnė kertinius taškus pergalingose rungtynėse, kuriose „Sacramento Kings“ (20-13) namuose dviejų pratęsimų trileryje 138:135 (27:30, 40:25, 24:34, 27:29, 20:17) nugalėjo „Orlando Magic“ (19-15).
Domantas Sabonis
Domantas Sabonis / „Scanpix“ nuotr.

D.Sabonis žaidė net 46 minutes, per kurias pelnė 22 taškus (8/14 dvit., 6/9 baud. met.), atkovojo 23 kamuolius ir išdalino 12 rezultatyvių perdavimų.

Taip pat lietuvis perėmė 2 ir prarado 6 kamuolius, blokavo metimą ir dukart prasižengė. Domantui būnant aikštėje „Kings“ pelnė 10 taškų daugiau nei varžovai.

Lietuvis pirmojo pratęsimo pabaigoje dėjimu vedė savo komandą į priekį svarbiu momentu, tačiau pranašumo „Kings“ tuomet neišlaikė.

Centrui iš Lietuvos tai buvo septintas trigubas dublis šiame sezone, jis yra antras visoje NBA lygoje pagal surinktų trigubų dublių skaičių.

Iš viso per karjerą tokių rungtynių D.Sabonis yra sužaidęs 39 ir tarp aktyvių žaidėjų užima šeštąją vietą.

Likus žaisti minutę 116:113 pirmavo „Kings“ krepšininkai, tačiau tuomet Paolo Banchero pelnė dvitaškį, o kitoje atakoje pridėjo tritaškį ir jau „Magic“ atsidūrė pirmaujančiųjų pozicijoje 118:116.

Malikas Monkas pataikė dvitaškį, iki ketvirtojo kėlinio pabaigos liko 10 sek., o „Magic“ šaukė pasitarimą. Jalenas Suggsas atliko lemiamu galėjusį tapti metimą, bet taškų nepelnė.

Veiksmas kėlėsi į pratęsimą, kuris buvo itin nerezultatyvus. Komandos keitėsi nerezultatyviomis atakomis ir viskas vėl sprendėsi paskutinėmis sekundėmis.

„Kings“ atsiliko 122:123, likus žaisti 43 sek., o tuomet M.Monkas pelnė dvitaškį. D.Sabonis prasižengė prieš P.Banchero, šis sumetė abu baudų metimus, tačiau lietuvis revanšavosi kitoje aikštės pusėje, kur pasižymėjo dėjimu – 126:125.

M.Monkas dar padidino skirtumą vienu taikliu baudos metimu, bet P.Banchero išplėšė „Magic“ komandai antrąjį pratęsimą. Jame D.Sabonis neėmė kelis labai svarbius kamuolius, o svarbiausius taškus rinko Keeganas Murray ir De'Aaronas Foxas.

„Kings“:M.Monkas 37, K.Murray 28, D.Sabonis 22 (23 atk. kam., 12 rez. perd.), H.Barnesas 17, D.Foxas 15, T.Lylesas 10.

„Magic“: P.Banchero 43, J.Suggsas 24, C.Houstanas 15.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius