Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 12 11

Galinga staigmena: garsieji broliai Ballai žais Prienų-Birštono „Vytaute“

NBA pasaulį sudrebino žinia, kad garsieji LaVaro Ballo sūnūs krepšininkai LiAngelo ir LaMelo pasirašė sutartis su Lietuvos klubu Prienų-Birštono „Vytautu“.
LiAngelo Ballas
LiAngelo Ballas / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

„LiAngelo ir LaMelo Ballai rimtai derasi dėl profesionalių kontraktų su Prienų Vytauto ekipa. Klubas per artimiausias 24–48 valandas nuspręs, ar pasirašyti sutartį“, – pirma pranešė ESPN.

Po kelių valandų „The Vertical“ paskelbė, kad krepšininkai jau pasirašė vienerių metų kontraktus su Prienų klubu. Jie į klubą atvyks sausio pradžioje.

Skelbiama, kad broliai nesitiki daug žaidimo laiko LKL, tačiau tikisi tobulėti Baltijos krepšinio lygos BBL rungtynėse, kuriose yra mažiau konkurencijos.

Prienų klubas yra silpno pajėgumo, miestas sudarytas iš 10 tūkst. angliškai nekalbančių žmonių pietų Lietuvoje

Tik pasklidus naujienai apie Ballų galimą persikėlimą į Prienus, prabilo Lietuvoje žaidęs amerikietis Benas Brustas.

„Ballų persikėlimas į Lietuvą būtų tragedija. Aš žaidžiau ten metus ir nekenčiau to. Tai yra nuotrauka arenos, kurioje žaistų Ballų broliai. Toli gražu nuo didžiųjų Ballų standartų“, – rašė Pasvalio „Pieno žvaigždėse“ rungtyniavęs žaidėjas.

ESPN skelbia, kad klubas žadėjo broliams apie 20–25 min. žaidimo laiko Baltijos lygoje.

„Prienų klubas yra silpno pajėgumo, miestas sudarytas iš 10 tūkst. angliškai nekalbančių žmonių pietų Lietuvoje“, – klubą apibūdino ESPN.

Jau anksčiau būta pranešimų, kad broliai buvo pasiūlyti kitiems Lietuvos klubams – Vilniaus „Lietuvos rytui“, Panevėžio „Lietkabeliui“ ir „Šiauliams“, tačiau atrodo, kad tarp šių klubų rimtai susidomėjusių neatsirado.

Antrajam NBA naujokų biržos šaukimui Lonzo Ballui atstovaujantis agentas Harrisonas Gainesas su savo kolegomis „Lietkabeliui“ ir dar daugybei Europos komandų išsiuntė užklausas, ar jas domina 16-mečiai ir 19-mečiai žaidėjai.

Daugelis tai priėmė kaip pokštą. „Lietkabelio“ treneris Artūras Štalbergas momentaliai sureagavo į pasklidusią žinią ir socialiniame tinkle brūkštelėjo: „Turime vietų apsaugoje – o jie jau turi patirties šioje sferoje.“

Vienintelis kol kas aiškiai žinomas Ballų prašymas – LiAngelo ir LaMelo turi žaisti vienoje komandoje.

Realybės šou primenantis ėjimas įsigyti Ballus sudrebintų pasaulį, bet būtų didžiulis išbandymas organizacijų profesionalumo linijai, nes šią šeimą lydi skandalai ir rinkodariniai triukai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius