Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2022 06 09

Gilus atodūsis „Warriors“ stovykloje: S.Curry išvengė sunkios traumos

„Golden State Warriors“ sirgaliai gali lengviau atsipūsti – panašu, kad traumą trečiose NBA finalo rungtynėse patyręs Stephenas Curry išvengė rimtesnių sužeidimų.
Stephenas Curry
Stephenas Curry / AFP/„Scanpix“ nuotr.

„The Athletic“ žurnalistas Shamsas Charania pranešė, jog „Warriors“ stovykloje vyrauja optimizmas dėl S.Curry situacijos ir galimybių rungtyniauti ketvirtose finalo rungtynėse.

Sh.Charanios teigimu, snaiperiui neprireiks magnetinio rezonanso tyrimo po to, kai ketvirtajame trečiųjų rungtynių kėlinyje jis patyrė kairės pėdos traumą ant jos užkritus „Boston Celtics“ aukštaūgiui Alui Horfordui.

„The Athletic“ teigimu, S.Curry dalyvaus ketvirtadienio treniruotėje ir kartu su komandos draugais ruošis svarbiam mūšiui Bostone.

34-erių NBA žvaigždė patyrė traumą „Warriors“ atsiliekant 12 taškų ir likus keturioms minutėms ketvirtajame kėlinyje. Po to jis dar sužaidė beveik dvi minutes, bet komandai atsiliekant 14 taškų skirtumu, vyriausiasis treneris Steve'as Kerras nutarė pasodinti savo lyderį ant suolo.

„Žinoma, jaučiu skausmą, bet man viskas bus gerai, – po rungtynių ramino S.Curry, nors prieš tai kalbėjęs S.Kerras nepanoro atskleisti snaiperio traumos rimtumo. – Pažiūrėsime, kaip pėda reaguos. Nemanau, kad praleisiu rungtynes. Pasinaudosiu tomis 48 valandomis iki kito mačo, kad jam pasiruoščiau.“

Įdomu tai, kad tą pačią pėdą S.Curry susižeidė ir reguliariojo sezono metu bei tą padarė būtent per rungtynes su „Celtics“, kai ant jo kojos užkrito Bostono gynėjas Marcusas Smartas. Tuomet snaiperis iškrito iš rikiuotės beveik mėnesiui ir grįžo į aikštę tik prasidėjus atkrintamosioms varžyboms.

„Warriors“ simbolis kol kas yra sunkiai sustabdomas NBA finalo serijoje – jis pelno po 31,3 taško ir pataiko po 6 tritaškius, juos mesdamas net 48,6 proc. tikslumu.

Tiesa, nuostabaus lyderio žaidimo San Fransisko komandai kol kas neužtenka – po trejų rungtynių „Celtics“ serijoje pirmauja 2-1.

Ketvirtas mačas Bostone bus žaidžiamas naktį iš penktadienio į šeštadienį Lietuvos laiku.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius