-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2020 05 05

Grandiozinis Tony Parkerio siekis: nori įsigyti NBA klubą

Eurolygoje šį sezoną rungtyniavusio Vilerbano ASVEL klubo savininkas Tony Parkeris nežada apsiriboti tik Europos krepšiniu. Prancūzijos rinktinės legenda tikisi ateityje valdyti ir NBA klubą.
Tony Parkeris
Tony Parkeris / AFP/„Scanpix“ nuotr.

18 metų stipriausioje pasaulio lygoje praleidęs prancūzas „The Undefeated“ prasitarė norįs vieną dieną sugrįžti už Atlanto.

„Myliu Jungtines Valstijas, gyvenau jose 20 metų, tačiau kelionės man netrukdo, – apie dabartinį savo gyvenimą, kai daug laiko tenka praleisti Prancūzijoje, kalbėjo T.Parkeris. – Mano pagrindinis tikslas yra vieną dieną valdyti NBA komandą.“

Keturiskart NBA čempionas patikino, kad jei tik atsiras galimybė nusipirkti NBA ekipą, jis tą ir sieks padaryti.

„Tai nemaža galimybė. Dabar turime kitus tikslus, bet po penkerių ar dešimties metų... Aš esu toks žmogus, kuris visada svajoja apie didelius dalykus“, – sakė T.Parkeris.

Visai neseniai spaudoje pasirodė pranešimai, kad 2023-aisiais prancūzas gali tapti dar vieno žymaus šalies klubo – „Lyon“ futbolo komandos – prezidentu. Būtent tais metais baigsis Jeano-Michelo Aulaso kadencija, o šis vienu kandidatų mato buvusį krepšininką.

„Man tai būtų didžiulė garbė. Niekada nepagalvojau, kad kažkas panašaus gali nutikti. Tai – didžiulė galimybė. Tai yra vienas iš 50 geriausių komandų pasaulyje. Aulasas daug man padėjo su arenos planais, ryšiais su Liono meru ir rėmėjais“, – pasakojo prancūzas.

ASVEL klubo akcijų T.Parkeris įsigijo dar 2009-aisiais, o nuo 2014 m. jam priklauso kontrolinis komandos akcijų paketas.

Jau trejus metus prancūzas valdo ir Liono moterų krepšinio komandą bei jai priklausančią krepšinio akademiją, kurioje tobulėja ir Lietuvos moterų krepšinio viltis Justė Jocytė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius