Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 07 03

„Grizzlies“ pasirengusi Marcui Gasoliui duoti maksimalios vertės sutartį

„Memphis Grizzlies“ klubas ir ispanas Marcas Gasolis, kuris yra apribotas laisvasis agentas, baigia derinti naujos penkerių metų trukmės 100 mln. JAV dolerių vertės sutarties, praneša ESPN.
Marcas Gasolis
Marcas Gasolis / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Anot ESPN šaltinių, „Grizzlies“ atstovai kartu su klubo savininku Robertu Pera tik leidus tartis laisvaisiais agentais dėl naujų sutarčių skrido į Barseloną, kur yra M.Gasolio gimtinė.

Kol kas dar nėra visiškai aišku, dėl kokios būtent sutarties susitars krepšininkas ir klubas, tačiau aišku, kad vienas geriausių NBA „centrų“ tikrai uždirbs ne mažą sumą.

30 metų 217 cm ūgio M.Gasolis „Grizzlies“ ekipoje žaidžia jau septynerius metus. Nuo tada, kai 2007 metų NBA naujokų biržoje jį vos 48-uoju šaukimu pakvietė „Los Angeles Lakers“. Los Andželo klubas išmainė jį į „Grizzlies“ už teises į Pau Gasolį, o 2008 metais Marcas debiutavo NBA.

Prieš atsiveriant laisvųjų agentų rinkai M.Gasolį įsigyti tikėjosi „Los Angeles Lakers“‎, „New York Knicks“ ir „Milwaukee Bucks‎“, tačiau vėliau planų atsisakė. Planų prisivilioti M.Gasolį atsisakė ir "San Antonio Spurs", visas jėgas sutelkusi tiek LaMarcusu Aldridge'u.

Praėjusį sezoną M.Gasolis NBA reguliariajame sezone žaidė 81 rungtynes, per kurias rinko po 17,4 taško,7 ,8 atkovoto kamuolio ir 3,8 rezultatyvaus perdavimo.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius