Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti
2018 12 10

Iš dugno neišsiropščiančioje „Bulls“ – žaidėjų maištas prieš naują trenerį

Jimas Boylenas dar nespėjo apšilti kaip reikiant kojų „Chicago Bulls“ ekipoje, o komandos krepšininkai trenerio atžvilgiu jau laido ne ypač malonias replikas.
Jimas Boylenas
Jimas Boylenas / „Scanpix“ nuotr.
Temos: 2 NBA Chicago Bulls

Ilgos treniruotės, komandos lyderiai ant suolo ir rūgšti kritika nelaiminčiai ekipai. Tokia buvo J.Boyleno karjeros pradžia prie „Bulls“ vairo.

ESPN skelbia, kad po pastarojo beviltiško pralaimėjimo „Boston Celtics“ ekipai komandos lyderių kantrybė baigėsi.

Čikagos ekipai tai buvo juodžiausias mačas istorijoje (77:133), tad Zachas LaVine’as ir Justinas Holiday nusprendė organizuoti žaidėjų susirinkimą.

Jis truko apie dvi valandas.

„Mums reikėjo tokio atviro pokalbio“, – įtampą klubo drabužinėje apibendrino J.Boylenas. Jis ir jo štabo nariai į žaidėjų susirinkimą buvo pakviesti vėliau, kai krepšininkai viską išsiaiškino „be pašalinių akių“.

Kalbama, kad komandos branduolys ilgisi buvusio ekipos stratego Fredo Hoibergo, kuris žaidėjams suteikdavo kur kas daugiau laisvės.

J.Boylenas yra žymiai kietesnis ir griežtesnis, bet kol kas turi „Bulls“ prezidento Johno Paxsono ir direktoriaus Garo Formano palaikymą.

Pranešama, kad susidariusi situacija yra ypač įtempta, o kai kurie žaidėjai netgi svarstė galimybę praleisti treniruotę. Visgi šios idėjos kol kas buvo atsisakyta.

„Bulls“ pastaruoju metu yra gilioje krizėje ir pralaimėjo aštuonis sykius per devynerias pastarąsias dvikovas. Su 6 pergalėmis Čikagos ekipa yra pačiame Rytų konferencijos dugne.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Vasarinių padangų sezonas: kur rasti geriausią kainos ir kokybės santykį?
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius