-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2020 02 13

Istorinis D.Sabonio pasirodymas NBA – D.Urbono akimis portale 15min tiesiai iš Čikagos

Ryškiausia Lietuvos krepšinio žvaigždė Domantas Sabonis ruošiasi ypatingam startui. Savaitgalį jis pasirodys prestižiniame krepšinio renginyje – NBA „All-Star“ šventėje. Apie tai tiesiai iš Čikagos straipsniais, podkastais, vaizdo ir fotoreportažais pasakos portalas 15min.
Donatas Urbonas
Donatas Urbonas / Žygimanto Gedvilos / BNS nuotr.

NBA „All-Star” savaitgalio įvykius vasario 14-16 d. fiksuos Čikagoje esantis 15min žurnalistas Donatas Urbonas.

„Domantas Sabonis – tik antrasis lietuvis, pakviestas dalyvauti NBA „All-Star“ rungtynėse. Pirmasis buvo Žydrūnas Ilgauskas 2003 ir 2005 m. Prireikė 15 metų, kad lietuvis vėl ten patektų. Tai istorinis įvykis Lietuvai, – įsitikinęs žurnalistas Donatas Urbonas. – Todėl padarysime viską, kad 15min skaitytojai būtų operatyviai ir išsamiai apie tai informuoti.“

15min krepšinio apžvalgininkas žada parengti ne vieną interviu su D.Saboniu ir kitais „All-Star“ dalyviais, įdomiausius momentus renginyje ir jo užkulisiuose įamžinti vaizdo ir foto reportažuose ir tinklalaidėse.

„Scanpix“/AP nuotr./Domantas Sabonis
„Scanpix“/AP nuotr./Domantas Sabonis

„Domantas Sabonis perrašinėja NBA istorijos metraščius, nes yra pirmas lietuvis, surinkęs trigubą dublį, taip pat – didžiausią kontraktą NBA pasirašęs Lietuvos krepšininkas. Jo patekimas į NBA „All-Star“ – didžiausia reklama Lietuvos krepšiniui.

Kiek prisimename atvejų, kai pirmą kartą pakviesti žaidėjai puldavo į džiaugsmo ašaras prieš visą žiniasklaidą, kiti, nepatekę, puola į nevilties ašaras ar lieja pyktį socialiniuose tinkluose. Žodžiu, tai yra karjeros prestižo reikalas. Visada, kai kalbama apie karjerą baigusį krepšininką, yra pažymima, kiek kartų jis laimėjo NBA čempionų žiedą ir kiek kartų dalyvavo „All-Star“ rungtynėse“, – pasakoja D.Urbonas.

Krepšinio šventė Čikagoje prasideda jau penktadienį. Vasario 14 d. vyks kylančių žvaigždžių rungtynės, kuriose pasirodys vienas talentingiausių NBA krepšininkų Zionas Williamsonas, taip pat – Europos krepšinio vunderkindas iš Slovėnijos Luka Dončičius.

Šeštadienis – konkursų diena. D.Sabonis dalyvaus įgūdžių konkurse, kuriame demonstruos driblingo, pataikymo, perdavimo, greičio, kliūčių įveikimo įgūdžius ir konkuruos su dar 7 varžovais. Tą patį vakarą vyks ir dėjimų į krepšį bei tritaškių snaiperių konkursas.

Sekmadienį D.Sabonis pasirodys pagrindiniame renginyje – „All-Star“ rungtynėse.

15min visą savaitgalį pasakos apie didžiausias 2020-ųjų „All-Star“ savaitgalio intrigas, fenomenalų Domanto Sabonio laiką, kitus lietuviškus akcentus ir įdomybes iš NBA elito vakarėlio.

Karščiausios naujienos iš Čikagos ir svarbiausių renginių gidas portale 15min – NBA „All star“ polapyje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius