Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 06 28 /19:11

It perkūnas iš giedro dangaus: Chrisas Paulas išmainytas į Hjustoną

„Los Angeles Clippers“ lyderis Chrisas Paulas prisijungs prie Jameso Hardeno Hjustone. Kalifornijos klubo vadovai nusprendė nelikti tuščiomis ir savo įžaidėją išmainė į „Houston Rockets“ už Patricką Beverley, Samą Dekkerį, Lou Williamsą ir 2018 m. pirmojo rato naujokų biržos šaukimą.
Chrisas Paulas
Chrisas Paulas / „Scanpix“ nuotr.

Įžaidėjas informavo klubo valdybą, jog ketina palikti klubą ir pasirašyti sutartį su „Rockets“. Tuomet „Clippers“ vadovai nusprendė nepaleisti savo lyderio veltui ir už jį gavo minėtuosius tris krepšininkus bei pirmojo rato naujokų biržos šaukimą.

Adrianas Wojnarowskis praneša, jog C.Paulas ir J.Hardenas susitarė rungtyniauti kartu, todėl abi komandos keletą dienų derino mainų detales. Verta paminėti, jog CP3 apsisprendimą nulėmė ne tik barzdotasis gynėjas, bet ir lengvojo krašto puolėjo pozicijoje žaidžiantis Trevoras Ariza.

Pastarasis iki šiol puikiai sutaria su C.Paulu.

Naujasis „Rockets“ įžaidėjas C.Paulas naujos sutarties su Hjustono klubu nepasirašys, o vietoje to pasinaudos sąlyga dabartiniame kontrakte ir 2018-aisiais taps laisvuoju agentu.

Šie mainai yra nepaprastai protingas „Clippers“ ėjimas, nes vietoje to, kad už savo lyderį negautų nieko, jie kitam sezonui pasipildė starto penketo krepšininku, puikiu atsarginiu, jaunu žaidėju bei šaukimu naujokų biržoje.

Liepos 1-ąją sutartys taip pat baigsis Blake'ui Griffinui ir J.J.Redickui, o šis C.Paulo ėjimas gali paskatinti juos galvoti apie kitus klubus.

J.Hardenas šį sezoną liko antras balsavime dėl naudingiausio reguliariojo sezono titulo, o „Rockets“ buvo viena geriausių lygos komandų. Tiesa, Hjustono klubas galų gale atsimušė į galingą „Spurs“ sieną ir savo pasirodymą baigė antrame etape.

Tuo tarpu „Clippers“ dar sykį užpuolė traumų virusas, o savo pasirodymą jie baigė jau pirmame etape nusileidę „Jazz“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius