-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti
2019 08 20

Įvertinimas vienam rinktinės lyderių: D.Motiejūnas ateityje NBA regi žalgirietį

15min laidoje „Rinktinė 2019“ – įdomios linksmoje Donato Motiejūno ir Virginijaus Šeškaus diskusijoje gimusios įžvalgos. Garsus krepšininkas su treneriu pasidalijo savo įspūdžiais apie nacionalinės komandos žaidimą pasaulio čempionato pasiruošimo cikle, o D-Mo pridūrė, kad vienas naujųjų Lietuvos rinktinės lyderių ateityje gali praverti ir NBA duris.
Donatas Motiejūnas
Donatas Motiejūnas / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

Tiek D.Motiejūnas, tiek V.Šeškus laikosi vieningos nuomonės, kad rinktinė kol kas palieka gerą įspūdį.

Mūsiškiai pasiruošimo cikle kol kas pasiekė 3 pergales ir patyrė 3 pralaimėjimus, bet bendras žaidimo lygis tenkino „Rinktinė 2019“ laidos dalyvius.

„Rinktinė man palieka gerą įspūdį. Priekinė linija bus viena stipriausių pasaulio čempionate. Jeigu perimetro žaidėjai pataikys tritaškius, mes galime eiti toli, – teigė V.Šeškus, po daugybės metų atsisveikinęs su Prienų krepšinio klubu. – Dar pasitaiko klaidų, bet susitvarkysime. Mūsų rinktinė stipri. Kai pasižiūri, visos kitos rinktinės kraujuoja. Mes, realiai, nekraujuojame.“

Pašnekovai išskyrė naują lyderį, kuris sėkmingai prisijungė prie galingo Jono Valančiūno ir Domanto Sabonio dueto.

Tai Marius Grigonis, per vienerias rungtynes kol kas renkantis po 13 taškų ir rezultatyvumu nusileidžiantis tik J.Valančiūnui.

„Kas aš sakiau, kad gali būti LKL finalo MVP? Grigonis, – teigė V.Šeškus, sulaukęs puikių atsiliepimų po pasirodymo 15min laidoje „LKL Finalas“. – Jis manęs tikrai nestebina. Marius man labai patinka. Nors netikėjau, kad jis taip gerai sužais „Žalgirio“ klube.“

„Niekas nesitikėjo, kad Marius žengs tokį papildomą žingsnį ir taps dar geresniu žaidėju. O jis tą padarė – labai dėl jo džiaugiuosi, puikus krepšininkas. Jeigu toliau taip stengsis, dirbs ir tobulės, kas žino, gal po kelerių metų bus ir NBA“, – prognozavo D.Motiejūnas.

Eriko Ovčarenko / 15min nuotr./Donatas Motiejūnas LKL finale
Eriko Ovčarenko / 15min nuotr./Donatas Motiejūnas LKL finale

Kinijos „Shanghai Sharks“ klube kitą sezoną rungtyniausiąs 28-erių centras pridūrė, kad jo nuomone, sprendžiant galutinio dvyliktuko klausimą bus atkabintas dar vienas aukštaūgis.

D-Mo pridūrė, kad nederėtų nuvertinti nukraujavusios JAV rinktinės. Žaidėjas mano, kad Greggas Popovichius sugebės sutelkti darnų ambicingą NBA žaidėjų kolektyvą, kuris apgins pasaulio čempionų vardą.

Laidoje „Rinktinė 2019“ netrūko linksmų epizodų. Kai D.Motiejūnas nedrąsiai kalbėjo apie Lietuvos rinktinę, V.Šeškus nevengė patraukti aukštaūgio per dantį.

„Tu jau atkabintas – gali vis tiek šnekėti, kiek nori. Tau dar kokie 2-3 metai į priekį nesišviečia – sakyk, kaip yra“, – kvatojo V.Šeškus.

Pats D.Motiejūnas taip pat pasijuokė iš savęs.

„Kasmet surenkame geriausius žaidėjus, todėl aš esu čia“, – juokavo D.Motiejūnas, tapęs „Rinktinė 2019“ laidos dalyviu.

Kviečiame žiūrėti visą naujausią laidos epizodą ir linksmą D.Motiejūno bei V.Šeškaus diskusiją.

VIDEO: Linksmas duetas: V.Šeškus ir D.Motiejūnas apie snaiperius, rinktinės žaidimą ir iššūkius

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius