Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2022 01 29

J.Valančiūną pakirtusi liga sustabdė nuo dvikovos prieš N.Jokičių, kuris dominavo

Nikola Jokičius penktadienio rungtynėse baudos aikštelėje nesutiko susirgusio Jono Valančiūno pasipriešinimo, o serbo vedama „Denver Nuggets“ (27-21) svečiuose 116:105 (26:17, 24:31, 36:30, 30:27) susitvarkė su „New Orleans Pelicans“ (18-30) krepšininkais.
Nikola Jokičius ir Willy Hernangomezas
Nikola Jokičius ir Willy Hernangomezas / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

J.Valančiūnui tai buvo jau antrosios praleistos rungtynės iš eilės. Tiesa, prieš keletą dienų uteniškiui buvo leista atsikvėpti, kadangi „Pelicans“ žaidė antrą dieną iš eilės, o šįkart mūsų rinktinės bokštą pakirto liga, nesisijusi su COVID-19.

Atsivėrusias spragas „Pelicans“ baudos aikštelėje kamšyti bandė atsarginis ekipos vidurio puolėjas Willy Hernangomezas, sužaidęs dar vienas puikias rungtynes puolime. Visgi gynyboje ispanas neturėjo jokių šansų prieš varžovų galiūną Nikolą Jokičių.

Serbijos krepšinio superžvaigždė per 30 minučių susirinko trigubą dublį (29 tšk., 13 atk. kam., 10 rez. perd.) ir atvedė „Nuggets“ į dar vieną pergalę, kuri leidžia priartėti prie penktosios pozicijos Vakaruose, priklausančios „Dallas Mavericks“ vyrams.

Net 22 iš visų 29 pelnytų taškų „Džokeris“ susirinko per antrą susitikimo dalį, kurioje svečiai iš Denverio ir įtvirtino savo pergalę.

„Kai Jokičius dar prideda ir tritaškius, jis iš tiesų yra neuždengiamas. Tiesiog MVP daro MVP dalykus“, – po susitikimo šmaikštavo Aaronas Gordonas.

„Pelicans“ šiame mače vertėsi ir be dešinės čiurnos skausmus jaučiančio Brandono Ingramo, o ketvirtajame kėlinyje kelio traumą patyrė ir pagrindinis ekipos įžaidėjas Devonte Grahamas.

„New Orleans Pelicans“: Herbertas Jonesas 19 (7 atk. kam.), Willy Hernangomezas (16 atk. kam., 3 blk.) ir Nickeilas Alexanderis-Walkeris po 18, Joshas Hartas 16 (8 atk. kam.), Devonte Grahamas 15 (5 rez. perd.), Jaxsonas Hayesas 13.

„Denver Nuggets“: Nikola Jokičius 29 (13 atk. kam., 10 rez. perd.), Aaronas Gordonas 20, Brynas Forbesas 14, Monte Morrisas 13 (8 atk. kam., 8 rez. perd.), Austinas Riversas 12, Zeke Nnaji 11.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius