-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 11 10

J.Valančiūnas pasimovė ant D.Cousinso triuko, bet „Raptors“ nugalėjo

„Toronto Raptors“ (7-4) krepšininkai namuose 122:118 (34:32, 32:28, 26:32, 30:26) nugalėjo „New Orleans Pelicans“ (6-6), o Jonas Valančiūnas turiningai aikštėje kovojo su tiesioginiu oponentu DeMarcusu Cousinsu, kuris pašokdino lietuvį.
Jonas Valančiūnas ir DeMarcusas Cousinsas
Jonas Valančiūnas ir DeMarcusas Cousinsas / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Jonas Valančiūnas jau pirmoje atakoje gražiai apsivarė DeMarcusą Cousinsą ir įdėjo kamuolį į krepšį. Lietuvis greitai, sukandęs dantis, skubėjo sugrįžti į gynybą. „Pelicans“ lyderis atsigriebė rungtynių pabaigoje, kai suklaidino lietuvį ir smeigė tritaškį, o J.Valančiūnas vos neparklupo ant parketo.

Iš viso per 27 minutes uteniškis pelnė 7 taškus (3/9 dvitašk., 1/2 baud.), atkovojo 13 kamuolių, atliko 2 rezultatyvius perdavimus, perėmė vieną kamuolį ir 4 kartus prasižengė.

VIDEO: Jono Valančiūno dėjimas

Pagrindine Toronto klubo žvaigžde buvo DeMaras DeRozanas, kuris pelnė 33 taškus. Ketvirtajame kėlinyje 6 taškus pelnęs Kyle'as Lowry iš viso surinko 18-a.

Naujojo Orleano ekipoje visu pajėgumu arė startinio penketo žaidėjai. Jrue Holiday buvo rezultatyviausias šiame sezone ir pelnė 34 taškus bei atliko 11 rezultatyvių perdavimų. DeMarcusas Cousinsas pelnė 20 taškų ir atkovojo 15 kamuolių.

„Raptors“ pasiekė sezono rekordą ir pataikė net 16 tritaškių, keturis iš jų įmetė K.Lowry. Likus žaisti kiek daugiau nei tris minutes, jo tritaškis išvedė Toronto klubą į priekį 109:107 ir šeimininkai persvaros nebeprarado.

Lucas Nogueira sugebėjo per vieną minutę žaidimo susirinkti tris pražangas. Nuo atsarginių suolo technines pražangas už kalbas užsidirbo D.Cousinsas ir Serge'as Ibaka.

Sekmadienį Toronto klubas susitiks su „Boston Celtics“.

VIDEO: Jonas deda į krepšį

„Raptors“: D.DeRozanas 33, S.Ibaka 19, K.Lowry 18.

„Pelicans“: J.Holiday 34, D.Cousinsas 20, A.Davis 18, E.Moore'as 13, D.Cunninghamas 11.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius