Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2020 01 21

J.Valančiūno ir „Grizzlies“ serija nutrūko: karščiausią lygos komandą sustabdė „Pelicans“

Kas turi pradžią – turi ir pabaigą. Šįkart pabaiga atėjo ilgai, net 7 rungtynių iš eilės, Jono Valančiūno ir „Memphis Grizzlies“ (20-23) pergalių serijai. Pirmadienio vakaro lietuvio atstovaujama ekipa namuose 116:126 (30:31, 20:38, 27:29, 39:28) krito prieš „New Orleans Pelicans“ (17-27) komandą.
Jonas Valančiūnas
Jonas Valančiūnas / „Scanpix“ nuotr.

J.Valančiūnas ant parketo praleido 21 minutę, per kurią pelnė dvigubą dublį: sumetė 14 taškų (6/8 dvit., 2/4 baud. met.) ir atkovojo 11 kamuolių. Tai jau 21-asis JV dublis šį sezoną.

Taip pat centras atliko rezultatyvų perdavimą, perėmė ir prarado po 2 kamuolius ir 2 kartus prasižengė. Kai JV buvo aikštėje, „Grizzlies“ pelnė 2 taškais mažiau nei varžovai.

Jrue Holiday, prieš tai praleidęs septynerias rungtynes, surengė griausią savo sezono pasirodymą, pelnė 36 taškus ir užgesino karščiausią NBA komandą.

Brandonas Ingramas pridėjo 25 taškus, Nicolo Melli – 15.

Net 21 tritaškį pataikę „Pelicans“ krepšininkai pagerino klubo rekordą.

„Grizzlies“ komandoje rezultatyviausias buvo Dillonas Brooksas, pelnęs 31 tašką. Jarenas Jacksonas pridėjo 19 taškų, Ja Morantas – 16 taškų ir 9 rezultatyvius perdavimus.

Memfio vyrai nebuvo panašūs į tą komandą, kuri laimėjo 7 kartus iš eilės. Nuo rungtynių pradžios „Pelicans“ rinko visus niekieno kamuolius, taip pat svečiai geriau pataikė, ypač iš toli. Jau ilgosios pertraukos metu Naujojo Orleano komanda pirmavo 69:50.

„Jie žaidė gerai, o mes šiandien to nedarėme, – sakė „Grizzlies“ treneris Tayloras Jenkinsas. – Tikėkimės, kad tokių vakarų daug neturėsime.“

Likus žaisti pusantros minutės, Memfio ekipa priartėjo prie varžovų 116:121, bet tuomet B.Ingramas ir JJ Reddickas uždarė susitikimą.

„Žaidėme iki pabaigos. Tiesiog varžovai pataikė sunkių metimų ir pasiėmė pergalę“, – kalbėjo J.Morantas.

„Grizzlies“: D.Brooksas 31 (9 atk. kam.), J.Jacksonas 19, J.Morantas 16 (9 rez. perd.), J.Valančiūnas 14 (11 atk. kam.).

„Pelicans“: J.Holiday 36, B.Ingramas 25, N.Melli 15, JJ.Redickas ir J.Hartas po 10.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius