-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2020 05 02

J.Valančiūnui ir kitiems „grizliams“ – leidimas grįžti į treniruotes

Jonas Valančiūnas ir visa „Memphis Grizzlies“ ekipa gali atsikvėpti ir pamiršti sportą namų sąlygomis. Šelbio apskritis, kurioje yra įsikūręs Memfis, pradeda pirmąją „grįžimo į kasdienybę“ fazę, kurios dėka uždegė žalią šviesą „grizlių“ treniruočių centro atidarymui.
Jonas Valančiūnas rungtynėse su „Kings“.
Jonas Valančiūnas rungtynėse su „Kings“. / „Scanpix“/AP nuotr.

Penktadienį miesto mero Jimo Stricklando pasirašytas leidžiamasis raštas įsigalios pirmadienį, tačiau „Grizzlies“ krepšininkai savo sugrįžimo į sporto salę turės luktelėti dar keletą dienų, mat NBA klubams, kurių valstijose karantinas yra sušvelnintas, į treniruočių centrus laikantis visų saugumo priemonių leido sugrįžti gegužės 8 dieną.

Savaitės pradžioje „Commercial Appeal“ susisiekus su klubo atstovais ir pasiteiravus apie galimybę jau netrukus grįžti į treniruotes, pastarieji išliko paslaptingi ir negarantavo, jog krepšininkai treniruočių centre plušės nuo pat pirmosios dienos.

„Šiuo metu mes peržiūrime lygos atsiųstus kriterijus, tik kurių griežtai laikydamiesi galėtume savo krepšininkus sugrąžinti į treniruotes“, – žurnalistams sakė klubo prezidentas Jasonas Wexleris.

„USA Today“ pasidalino sąrašu lygos sudarytų saugumo reikalavimų, kurių būtų privalu laikytis rengiant treniruotes. Pavyzdžiui, vienoje patalpoje vienu metu galėtų būti tik keturi asmenys; treniruotės būtų individualios; tarp asmenų – bent 3,5 metro atstumas; į vieną krepšį mėtyti galėtų tik vienas žmogus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius