Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2022 05 08

Ja Morantas patyrė traumą, o „grizliai“ beviltiškai pralaimėjo „karių“ tvirtovėje

Vakarų konferencijos pusfinalyje į priekį išsiveržė užtikrintą pergalę iškovojęs „Golden State Warriors“ klubas. Jis savų žiūrovų akivaizdoje nepasigailėjo „Memphis Grizzlies“ krepšininkų – 142:112 (26:28, 38:29, 37:23, 41:32).
Ja Morantas prieš Jordaną Poole'ą ir Andrew Wigginsą
Ja Morantas prieš Jordaną Poole'ą ir Andrew Wigginsą / „Scanpix“ nuotr.

Svečiai iš Memfio savo varžovams priešinosi tik vieną kėlinį. Puikiai rungtynes pradėję Tayloro Jenkinso auklėtiniai spurtavo 23:11, tačiau šiuo pranašumu džiaugėsi labai neilgai ir ketvirtį baigė turėdami jau tik dviejų taškų persvarą.

Antrajame kėlinuke „kariai“ greitai perėmė iniciatyvą ir pradėjo tolti, o „Grizzlies“ gelbėjo vienintelis spragų varžovų gynyboje suradęs Ja Morantas.

Įžaidėjas pirmą susitikimo pusę užbaigė kosminiu metimu iš vidurio aikštės, kuris svečių deficitą sumažino iki septynių (57:64).

Deja, bet šis metimas „Grizzlies“ krepšininkų kovai dėl antrosios pergalės neįkvėpė – tiesiog pasakiškai krepšį atakavę aikštės šeimininkai antroje mačo dalyje dominavo ir varžovus galiausiai sutriuškino net 30 taškų skirtumu.

Maža to, rungtynių nebaigė ryškiausia Memfio klubo superžvaigždė Ja Morantas, ketvirtajame kėlinyje patyręs dešiniojo kelio traumą. Po dvikovos į žurnalistų klausimus neatsakinėjęs amerikietis areną paliko šlubuojantis.

J.Morantas vienas pats bandė tempti „Grizzlies“ puolimo vežimą ir per 36 minutes surinko 34 taškus, taip pat atkovodamas ir perimdamas po 3 kamuolius ir atlikdamas 7 rezultatyvius perdavimus.

„Warriors“ krepšį atakavo fantastišku 63 proc. taiklumu, o tinklelį skrodė net 53 proc. išmestų tritaškių.

Nugalėtojus į priekį ir vėl vedė gynėjų trio – Stephenas Curry, Jordanas Poole'as ir Klay Thompsonas, trise surinkę 78 iš 142 komandos taškų.

„Golden State Warriors“: Stephenas Curry 30 (14/14 baud., 6 rez. perd.), Jordanas Poole'as 27, Klay Thompsonas 21 (9 atk. kam.), Jonathanas Kumminga 18, Andrew Wigginsas 17, Otto Porteris Jr. 13.

„Memphis Grizzlies“: Ja Morantas 34 (7 rez. perd.), Desmondas Bane'as 16, Jarenas Jacksonas Jr. 15, De'Anthony Meltonas 12.

VIDEO: Golden State Warriors vs Memphis Grizzlies Full Game 3 Highlights | 2021-22 NBA Playoffs

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius