Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 02 01

JAV sostinėje – juodas vakaras Mindaugui Kuzminskui

Juodas vakaras Mindaugui Kuzminskui. „New York Knicks“ krepšininkai išvykoje nenutraukė įspūdingos „Washington Wizards“ namuose laimėtų rungtynių serijos 101:117 (28:28, 26:31, 22:32, 25:26), o 27-erių lietuvis sužaidė vieną kukliausių sezono mačų.
Mindaugas Kuzminskas
Mindaugas Kuzminskas / Ray Vyšniausko nuotr.

Suprasti akimirksniu

  • „Knicks“ pralaimėjo Vašingtone 101:117.
  • „Wizards“ namuose laimėjo jau 15-ą kartą iš eilės.
  • Geresnę formą už „Wizards“ NBA šiuo metu demonstruoja tik „Warriors“.
  • M.Kuzminskas prametė 5 metimus ir pelnė 1 tašką.

Panašu, kad „Wizards“ namų rungtynių magija pasiglemžė lietuvį. Vašingtono krepšininkai „Verizon Center“ arenoje laimėjo jau 15 rungtynių iš eilės – tai antras geriausias rezultatas komandos istorijoje.

JAV sostinės „burtininkai“ pastaruoju metu demonstruoja geriausią formą Rytų konferencijoje – laimėjo 12 iš 14 pastarųjų mačų. Sėkmingiau NBA šiuo metu žaidžia tik „Golden State Warriors“.

„Knicks“ dar laikėsi du kėlinius, kai iki pertraukos atsiliko tik 5 taškais. Tačiau trečiąjį ketvirtį Niujorko krepšininkai pradėjo pramesdami 6 metimus iš eilės, o „Wizards“ laimėjo atkarpą 16:2 ir nurūko į priekį 75:56.

Likus 20 minučių iki mačo pradžios „Knicks“ pranešė, kad dėl ligos nerungtyniaus Kristapas Porzingis. „Knicks“ nepadėjo ir dėl čiurnos patempimo nežaidęs Derrickas Rose'as.

Lyderio vaidmenį sėkmingai perėmė Carmelo Anthony, kurio, atrodo, neveikia Niujorke ūžiančios kalbos apie jo mainus. Melo pelnė 26 taškus ir pataikė 10 metimų iš 17.

„Aikštėje aš galiu susikaupti tik krepšiniui. Nužengęs nuo parketo susiduriu su visomis tomis kalbomis. Bet aikštėje egzistuoja tik krepšinis“, – savo sėkmingą žaidimą įtemptoje situacijoje paaiškino C.Anthony.

Tiesa, taškų lenktynėse jį pranoko 12 metimų iš 18 pataikęs ir 28 taškus surinkęs Bradley Bealas, tapęs pagrindiniu „Wizards“ pergalės kalviu.

Beje, „Knicks“ žaidė įdomiu starto penketu – dviem vidurio puolėjais Joakimu Noah ir Willy Hernangomezu. Pastarasis ispanas nenuvylė – pelnė 15 taškų ir atkovojo 14 kamuolių.

TAIP PAT SKAITYKITE: Galingu dėjimu San Antonijų sudrebinęs Domantas Sabonis pasiekė retą dvigubą dublį

VIDEO: „Knicks“ neatsilaikė „Wizards“ magijai

„Knicks“ trūko rezultatyvios M.Kuzminsko energijos. Lietuvis per 14 minučių įmetė 1 tašką baudos metimu, iš žaidimo prametęs visus 5 metimus (0/3 dvit., 0/2 trit., 1/2 baud.), atkovojo 1 kamuolį, atliko rezultatyvų perdavimą ir sykį prasižengė.

Įdomu, kad su M.Kuzminsku aikštėje „Knicks“ vis tiek pelnė 6 taškais daugiau nei varžovai. Tai geriausias +/- rodiklis Niujorko klube.

Tai buvo jau 7-asis „Knicks“ pralaimėjimas per 10 pastarųjų rungtynių.

„Knicks“: C.Anthony 26, B.Jenningsas 21, W.Hernangomezas 15 (14 atk. kam.), K.O'Quinnas 13.

„Wizards“: B.Bealas 28, M.Morrisas 24 (10 atk. kam.), J.Wallas (6/18 met., 13 rez. perd.) ir M.Gortatas (10 atk. kam.) po 15, K.Oubre 14, O.Porteris 10.

VIDEO: Puikus M.Kuzminsko perdavimas

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius