Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 09 28

Po sėkmingo Europos čempionato į Torontą linksmas atvykęs Jonas Valančiūnas: „Aš – pasiruošęs!“

Praėjus vos savaitei nuo Europos čempionato pabaigos Jonas Valančiūnas Lietuvos rinktinės aprangą iškeitė į „Toronto Raptors“ marškinėlius. 23 metų 213 cm ūgio „centras“ pirmadienį su Kanados komanda pradėjo pasirengimą artėjančiam NBA sezonui. Jonas daug šypsojosi, pokštavo apie Kyle'o Lowry išvaizdos pokyčius ir tikino nekantraujantis kuo greičiau pradėti sezoną.
DeMarre'as Carrollas, Kyle'as Lowry, Jonas Valančiūnas, DeMaras DeRozanas
DeMarre'as Carrollas, Kyle'as Lowry, Jonas Valančiūnas, DeMaras DeRozanas

Jis dabar visa galva pranoksta daugelį „Raptors“ žaidėjų. Priežastis paprasta – J.Valančiūnas porą mėnesių plušėjo su Lietuvos nacionaline komanda.

„Rinktinė man labai padėjo pasiruošti sezonui, – tikino J.Valančiūnas. – Esu geros formos. Esu pasiruošęs. Žaidžiau daug, todėl jaučiu žaidimą. Labai laukiu treniruočių su nauja komanda“.

Toronto ekipoje Joną pasitiko nemažai naujų veidų: DeMarre'as Carrollas, Delonas Wrightas, Bismackas Biyombo, Cory Josephas, Luisas Scola.

„Daug gerų vyrukų išvyko, bet esu laimingas, nes turime labai gerų žaidėjų. Jie ne tik geri aikštėje, bet ir rūbinėje. Džiugu juos čia matyti. Laukiu sezono”, – tikino J.Valančiūnas.

Žurnalistai kartu su J.Valančiūnu kikeno apie įžaidėjo K.Lowry išvaizdos pokyčius. Vasarą įžaidėjas gerokai sulyso ir atrodo stebėtinai pasikeitęs.

„Kyle'as atrodo gerai, – šyptelėjo J.Valančiūnas. – Bet jo veidas nepasikeitė.“

NBA sezonas startuos spalio 27-ąją.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius