Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2019 06 09

Juoktis ar verkti? LaVaras pateikė argumentus, kodėl LiAngelo geresnis už Z.Williamsoną

Skandalingosios Ballų šeimos galva LaVaras dar kartą garsiai pareiškė, kad jo sūnus LiAngelo Ballas yra geresnis už NBA naujokų biržoje dalyvaujantį Zioną Williamsoną. Tačiau jei praeitą kartą L.Ballas savo nuomonės nepagrindė, tai šįkart pažėrė keletą įdomių argumentų.
LiAngelo Ballas ir Zionas Williamsonas
LiAngelo Ballas ir Zionas Williamsonas / „Scanpix“ nuotr.

„Visų pirma, Zionui yra 18-a metų. Jo jėga – kaip aštuoniolikmečio. Gelo – 20. Jis turi 20-mečio jėgą, ypatingai mūsų Ballų jėgą. Jei pagrindinis tavo ginklas tvirtumas, o mes tai atimame ir tu negali atakuoti iš toli... Zionas nėra toks geras metikas kaip LiAngelo ir neturi judėsių arsenalo baudos aikštelėje. Universitete jis lipo per visus, bet, kai žengs į NBA ir ten vyrukai nebijos atsistoti skersai kelio, Zionas gaus daug pražangų puolime. O kuomet turi tris ar keturias pražangas, tu nebegali žaisti savo žaidimo“, – „Maybe I'm crazy“ tinklalaidėje teigė LaVaras.

Djuko universitete žaidusiam Zionui Williamsonui yra prognozuojamas pirmasis šaukimas, priklausantis „New Orleans Pelicans“ klubui.

Priminsime, kad LiAngelo Ballas praėjusią vasarą dalyvavo NBA naujokų biržoje, tačiau savo pavardės tarp 60-ies išrinktųjų neišgirdo.

Praėjusį sezoną LiAngelo kartu su broliu LaMelo žaidė Prienų komandoje.

BNS nuotr./LaVaras Ballas
BNS nuotr./LaVaras Ballas

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Užsisakykite 15min naujienlaiškius