Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 11 22

K.Porzingis išrašė varžovams 7 blokus ir atvedė „Knicks“ prie dar vienos pergalės

Latvijos krepšinio talentas Kristapas Porzingis toliau įrodinėja, kad „New York Knicks“ vadovai pasirinkdami jį nė trupučio nesuklydo. Vidurio puolėjas įmetė 24 taškus, atkovojo 14 kamuolių, blokavo 7 metimus ir padėjo Niujorko klubui svečiuose įveikti „Houston Rockets“ 107:102.
Kristapas Porzingis
Kristapas Porzingis / „Scanpix“ nuotr.
Temos: 2 New York Knicks NBA

Niujorko klubas NBA aikštelėse tampa vis didesne jėga ir šventė jau ketvirtąją pergalę iš eilės. 

Šia pergale „Knicks“ taip pat nutraukė Hiustono klubo prakeiksmą. Prieš „Rockets“ niujorkiečiai buvo pralaimėję dešimt pastarųjų dvikovų.

Šį sezoną Niujorko ekipa laimėjo 8 mačus ir patyrė šešias nesėkmes. Įdomu, kad pernai aštuntą kartą klubas laimėjo tik sausio 23-ąją ir tuo metu pergalių ir pralaimėjimų balansas buvo apgailėtinas (8-36).

VIDEO: Kristapo Porzinio šou Hiustone

„Rockets“ gretose tradiciškai rezultatyviausias buvo 24 taškus pelnęs ir 10 rezultatyvių perdavimų atlikęs Jamesas Hardenas, tačiau nuo pralaimėjimo teksasiečių tai neišgelbėjo.

Šiame mače „Rockets“ leido pailsėti vienam savo lyderių Dwightui Howardui, bet aikštėje puikiai jį pavadavo Clintas Capela, kuris pasiekė savo karjeros rezultatyvumo (16) ir atkovotų kamuolių (14) rekordą.

„Rockets“: Jamesas Hardenas 24 taškai (7 atk. kam., 10 rez. perd.), Terrence‘as Jonesas 18 (9 atk. kam.), Clintas Capela 16 (14 atk. kam.), Marcusas Thorntonas 12.

„Knicks“: Kristapas Porzingis 24 (14 atk. kam., 7 blokai, 39 naud. bal.), Arronas Afflalo 26, Carmelo Anthony 14, Langstonas Galloway 12, Jose Manuelis Calderonas 11 (7 rez. perd.).

Kitame šeštadienio mače „San Antonio Spurs“ padarė išvadas po praėjusio pralaimėjimo ir sugebėjo laimėti savoje aikštėje 92:82 prieš „Memphis Grizzlies“, taip nutraukdama pastarosios ekipos keturių pergalių seriją.

Labai nedaug trūko, kad pirmąją pergalę iškovotų absoliutus lygos autsaideris „Philadelphia 76ers“ klubas. Filadelfijos krepšininkai po labai atkaklios kovos tik pačioje rungtynių pabaigoje svečiuose kapituliavo prieš „Atlanta Hawks“.

Šį sezoną „76ers“ patyrė jau 14-ąją nesėkmę.

VIDEO: „Philadelphia Sixers“ – „Miami Heat“

Visų šeštadienio (2015 11 21) rungtynių rezultatai:

„Orlando Magic“ – „Sacramento Kings“ 91:97;
„Indiana Pacers“ – „Milwaukee Bucks“ 123:86;
„Cleveland Cavaliers“ – „Atlanta Hawks“ 109:97;
„Detroit Pistons“ – „Washington Wizards“ 95:97;
„Houston Rockets“ – „New York Knicks“  102:107;
„Miami Heat“ – „Philadelphia 76ers“ 96:91;
„San Antonio Spurs“ – „Memphis Grizzlies“ 92:82.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius