Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2021 02 12

Kai krenta, tai krenta: S.Curry po sirenos pataikė kosminį metimą

Stephenui Curry įprastų rungtynių metu pataikytų tritaškių nebeužtenka. „Golden State Warriors“ snaiperis nusprendė pademonstruoti, kad gali pataikyti kone bet kaip.
Stephenas Curry
Stephenas Curry / „Scanpix“ nuotr.

Triskart NBA čempionas rungtynėse prieš „Orlando Magic“ iš viso sumetė net 10 tritaškių iš 19, bet patį įspūdingiausią metimą pataikė jau po finalinės rungtynių sirenos.

Laikrodžiui ištiksėjus, S.Curry švystelėjo kamuolį į viršų viena ranka, o šis nusileido tinklelyje, nė nepriliesdamas kitų krepšio dalių.

„Kas beprotiškiausia, kad jam tai tampa rutina, – po mačo apie įspūdingą formą demonstruojančio auklėtinio tritaškius sakė jo treneris Steve'as Kerras. – Tu jau to tikiesi. Visi tie tritaškiai, kuriuos jis pataiko, gimsta iš nieko. Jis tik naudojasi savo driblingu ir susikuria kelis colius vietos, o tuomet pakyla ir visada tikiesi, jog jo paleistas kamuolys įkris į krepšį. Tai beprotiška.“

Iš viso net 40 taškų pelnęs S.Curry bent 10 tritaškių pataikė jau antrą kartą per pastarąją savaitę, o JAV žiniasklaidoje vis daugėja kalbančių apie jį kaip apie realų kandidatą į reguliariojo sezono MVP apdovanojimą.

VIDEO: Stepheno Curry pasirodymas prieš „Orlando Magic“

Pats dukart šį trofėjų jau iškovojęs krepšininkas po mačo nesileido į gilias kalbas apie jo šansus pirmąsyk nuo 2016 metų tapti naudingiausiu žaidėju.

„Mano žaidimas kalba už mane. Per tuos dvejus metus apie mane kalbėjo panašiai. Žinoma, puikus pasiekimas, kai atsiduri MVP kalbose po to, ką ištvėrėme per pastaruosius dvejus metus. Bet mano tikslas yra tik būti tame lygyje, kuriame tikiuosi, kad būsiu“, – sakė S.Curry.

Konkretesnis buvo S.Kerras. Paklaustas, ar S.Curry gali tapti MVP, „Warriors“ strategas nedvejojo.

„Manau, kad gali. Kodėl turėtų negalėti? Jis žaidžia lyg būtų iš kito pasaulio“, – sakė specialistas.

Jis žaidžia lyg būtų iš kito pasaulio.

S.Curry šį sezoną vidutiniškai pelno po 30 taškų, atkovoja po 5,5 kamuolio ir atlieka po 5,9 rezultatyvaus perdavimo. Iš toli jis atakuoja 43,5 proc. tikslumu, per susitikimą pataikydamas net po penkis tritaškius – daugiausia visoje lygoje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius