Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2022 10 18

Kaip niekad stiprūs NBA rytai: aiškūs favoritai ir per Ameriką keliausiantis cirkas

30 NBA klubų – prie 76-ojo stipriausios pasaulio krepšinio lygos sezono starto linijos. Prieš prasidedant jo kovoms 15min tinklalaidės „48 minutės“ dalyviai surikiavo ekipas pagal jų galimybes 82 reguliariojo sezono rungtynių maratone.

1230 rungtynių bus sužaista per šešis NBA reguliariojo sezono mėnesius, po kurių kovą tęs 20 klubų – 12 pateks tiesiai į atkrintamąsias varžybas, o dar aštuonios komandos varžysis įkrintamosiose dėl paskutinių keturių bilietų į lemiamas sezono kovas.

Naujos 15min tinklalaidės apie NBA lygą „48 minutės“ dalyviai Marius Milašius ir Rytis Vyšniauskas išrikiavo NBA komandas pagal jų galimybes reguliariajame sezone.

Antroje dalyje pateikiame Rytų konferencijos, kurioje šį sezoną turėtų varžytis vienintelis lietuvis, komandų reitingą. Pažymėtina, kad tai – reguliariojo sezono prognozė, o komandų pajėgumo reitingas.

1. „Milwaukee Bucks“

Numatomas starto penketas: Jrue Holiday, Khrisas Middletonas, Wesley Matthewsas, Giannis Antetokounmpo, Brookas Lopezas.

Praėjęs sezonas: 51–31, trečia vieta, iškrito antrame atkrintamųjų etape.

„Elniai“ per vasarą buvo viena mažiausiai pasikeitusių NBA komandų – neliko tik itin mažą vaidmenį turėjusio De'Andre Bembry, o pasipildė Milvokis po traumos atsigaunančiu australu Joe Inglesu.

Su dukart naudingiausiu lygos krepšininku ir galimai geriausiu pasaulio žaidėju Gianniu Antetokounmpo „Bucks“ visada yra pretendentai laimėti reguliarųjį sezoną, juolab kad Milvokis yra vienintelė NBA ekipa, per pastaruosius keturis sezonus kaskart laimėjusi bent 50 mačų (dėl koronaviruso sutrumpintus NBA sezonus pavertus į reguliarius 82 mačų sezonus).

„Scanpix“ nuotr./Giannis Antetokounmpo
„Scanpix“ nuotr./Giannis Antetokounmpo

„Milvokis man atrodo labai aiški pirma vieta. Jie pirmi arba antri tikrai bus, blogiausiu atveju – treti. Gali galbūt net visą reguliarųjį sezoną laimėti“, – įsitikinęs R.Vyšniauskas.

Ir R.Vyšniauskas, ir M.Milašius prognozuoja pirmą vietą.

2. „Philadelphia 76ers“

Numatomas starto penketas: Jamesas Hardenas, Tyrese'as Maxey, Tobiasas Harrisas, PJ Tuckeris, Joelis Embiidas.

Praėjęs sezonas: 51–31, ketvirta vieta, iškrito antrame atkrintamųjų etape.

Po nusivylimu pasibaigusio praėjusio sezono, kai „76ers“ nusileido „Miami Heat“ Rytų konferencijos pusfinalyje, Filadelfijos klubas grįžta su kur kas didesnėmis ambicijomis.

Jamesas Hardenas vasarą atsisakė maždaug 14 mln. dolerių, kad „76ers“ turėtų daugiau lėšų komandos sustiprinimui, taip pat, kaip pats tikina, sunkiai dirbo vasarą ir sezoną pasitinka kur kas geresnės sportinės formos.

„Barzdočiaus“ dosnumą komandos vadovas Darylas Morey išnaudojo puikiai, pasirašydamas sutartis su gerai pažįstamais PJ Tuckeriu, Montrezlu Harrellu ir Danueliu House'u bei mainų būdu gaudamas solidų gynėją De'Anthony Meltoną.

Bet svarbiausia, kad „76ers“ ir toliau turi Joelį Embiidą, dukart iš eilės nusileidusį Nikolai Jokičiui MVP rinkimuose, bet šįkart nusiteikusį pagaliau pačiupti svarbiausią individualų prizą NBA lygoje.

„Scanpix“ nuotr./Joelis Embiidas
„Scanpix“ nuotr./Joelis Embiidas

„Man atrodo, kad nėra vien tušti žodžiai apie Jamesą Hardeną, apie jo atsikratytus nereikalingus kilogramus, atrodo, jis tikrai nori kažką įrodyti. Joelis Embiidas įsiskaudinęs, negavęs savo MVP, yra dominuojantis žaidėjas ir Filadelfija turi labai daug talento“, – apie „76ers“ kalbėjo R.Vyšniauskas.

Tiesa, kur kas daugiau klausimų kelia „76ers“ galimybės atkrintamosiose. J.Hardenas per karjerą pagarsėjo kaip žaidėjas, pradingstantis svarbiausiu metu, o komandos treneris Docas Riversas, išskyrus 2008 m. žygį su „Boston Celtics“, daugiau jokios komandos nepavertė čempioniška, nors tam turėjo įrankius tiek Bostone, tiek Los Andžele, tiek Filadelfijoje.

„Susimovimo iš jų galbūt tikiesi atkrintamosiose, jų vyriausiasis treneris yra turėjęs gyvenimiškos patirties per savo ilgą karjerą, bet tai yra komanda, sutverta dominuoti reguliariajame sezone“, – tikino R.Vyšniauskas.

Ir R.Vyšniauskas, ir M.Milašius prognozuoja antrą vietą.

3. „Boston Celtics“

Numatomas starto penketas: Marcusas Smartas, Jaylenas Brownas, Jaysonas Tatumas, Alas Horfordas, Robertas Williamsas.

Praėjęs sezonas: 51–31, antra vieta, pralaimėjo NBA finale.

NBA finale suklupę „keltai“ buvo vadinami bene rimčiausiais pretendentais laimėti titulą šį sezoną, bet tada prasidėjo negandos.

Vienas svarbiausių „Celtics“ vasaros pasirašymų Danilo Gallinari patyrė sunkią traumą Italijos rinktinėje, traumų kamuojamam gynybos ramsčiui Robertui Williamsui atlikta operacija ir jis negalės žaisti veikiausiai bent iki sausio, o vyriausiasis ekipos treneris Ime Udoka įsivėlė į sekso skandalą ir buvo suspenduotas metams, jo vietą užimant 34-erių vyr. trenerio patirties neturinčiam Joe Mazzullai.

Tačiau „Celtics“ išlaikė savo branduolį aplink Jaysoną Tatumą ir Jayleną Browną bei jį dar papildė nuo suolo kilsiančiu patikimu gynėju Malcolmu Brogdonu, tad vietą tarp sezono favoritų Bostonas tikrai turi.

„Scanpix“ nuotr./Jaylenas Brownas ir Jaysonas Tatumas
„Scanpix“ nuotr./Jaylenas Brownas ir Jaysonas Tatumas

„Nemanau, kad Ime Udokos skandalas tiek stipriai gali paveikti komandą, nes jie turi labai aiškius žaidimo principus. Ten nėra jokio raketų mokslo, yra idealiai sukomplektuota komanda switch-all (viską besikeičiančiai) gynybai, turinti dydžio visose pozicijose“, – dėl „keltų“ nerimo neturi R.Vyšniauskas.

Ir R.Vyšniauskas, ir M.Milašius prognozuoja trečią vietą.

4. „Miami Heat“

Numatomas starto penketas: Kyle'as Lowry, Tyleris Herro, Maxas Strusas, Jimmy Butleris, Bamas Adebayo.

Praėjęs sezonas: 53–29, pirma vieta, iškrito Rytų konferencijos finale.

„Heat“ buvo per vieną taiklų Jimmy Butlerio tritaškį nuo NBA finalo praėjusį pavasarį, kai dramatiškai pralaimėjo Rytų finalą prieš „Celtics“, o per vasarą stipriai nesusilpnėjo, tačiau keli faktoriai neleidžia Majamiui būti tarp pretendentų į pirmąsias vietas Rytų konferencijoje.

„Heat“ lyderiai nejaunėja – 36-erių Kyle'as Lowry atrodė senstelėjęs jau ir pernai, o 33-ejų J.Butleris su laiku taip pat gali prarasti savo fizines savybes, labai padedančias šiam stabilaus metimo neturinčiam puolėjui.

Be to, sustiprėjo ir kone visi „Heat“ konkurentai Rytuose, kai Majamis daugiau prarado, nei gavo – ypač kalbant apie PJ Tuckerio netektį.

Bet saulėtoje Floridoje tikima tolesniu Tylerio Herro ir Bamo Adebayo progresu, o viltys dedamos ir į Victorą Oladipo, kuris buvo menkas faktorius praėjusiame sezone, bet pagaliau pradeda sezoną išsilaižęs žaizdas.

AFP/„Scanpix“ nuotr./Jimmy Butleris
AFP/„Scanpix“ nuotr./Jimmy Butleris

O kur dar Erikas Spoelstra, kurį NBA generaliniai vadybininkai nba.com apklausoje antrus metus iš eilės išrinko geriausiu lygos treneriu.

„Tu visada tiki Spoelstra, visada tiki Jimmy Butleriu ir niekada negali prašauti jais tikėdamas. Tikiu ta komanda ir toliau, tikiu jų sistema“, – drąsiai teigė R.Vyšniauskas.

R.Vyšniauskas prognozuoja penktą vietą, M.Milašius – šeštą.

5. „Brooklyn Nets“

Numatomas starto penketas: Kyrie Irvingas, Joe Harrisas, Kevinas Durantas, Benas Simmonsas, Nicas Claxtonas.

Praėjęs sezonas: 44–38, septinta vieta, iškrito pirmame atkrintamųjų etape.

„Tai yra dar vienas po Ameriką keliaujantis cirkas“, – taip Bruklino komandą apibūdino R.Vyšniauskas, referuodamas į prieš tai apie „Los Angeles Lakers“ savo pasakytą frazę.

Kyrie Irvingo nenoras skiepytis ir dėl to praleistos 53 rungtynės, Kevino Duranto mainų įnoris, Beno Simmonso nesibaigianti drama ir jau pusantrų metų be oficialių rungtynių – tokiu turbulenciniu keliu į naują sezoną atvyksta „Nets“.

Vis dėlto, kai nori, Bruklino žvaigždės gali. K.Durantas, nepaisant prastos praėjusių metų atkrintamųjų serijos prieš „Celtics“, išlieka vienu geriausių pasaulio krepšininkų, K.Irvingas taip pat dar turi parako, o B.Simmonsui trečio komandos žaidėjo vaidmuo gali puikiai tikti, jei tik australas išvengs traumų ir dramų.

„Scanpix“ nuotr./Kevinas Durantas
„Scanpix“ nuotr./Kevinas Durantas

Be to, šias žvaigždes supa nuostabūs snaiperiai Joe Harrisas, Sethas Curry ir Patty Millsas, o komanda dar pridėjo ir dvejus metus nežaidusį, bet už grašius į Brukliną atvykusį TJ Warreną ir gynybos specialistą Royce'ą O'Neale'ą.

„Komandos grindys yra nepatekimas į atkrintamąsias, bet lubos – Rytų konferencijos finalas. Tai yra absurdiškai sunkiai prognozuojama komanda, bet būdamas šabloninis ekspertas, tikintis žvaigždėmis ir jų talentu, užkėliau juos į ketvirtą vietą“, – sakė R.Vyšniauskas.

R.Vyšniauskas prognozuoja ketvirtą vietą, M.Milašius – septintą.

6. „Cleveland Cavaliers“

Numatomas starto penketas: Darius Garlandas, Donovanas Mitchellas, Isaacas Okoro, Evanas Mobley, Jarrettas Allenas.

Praėjęs sezonas: 44–38, aštunta vieta, iškrito įkrintamosiose.

Malonus praėjusio sezono siurprizas šį sezoną jau nebestebins, jei bus netoli Rytų konferencijos viršūnės, o tam yra bent kelios priežastys.

Vienas geriausių 2021–2022 m. sezono naujokų Evanas Mobley pasirengęs žengti dar vieną žingsnį į priekį, Darius Garlandas jau apsiprato su lyderio vaidmeniu, o mainų būdu „Cavs“ netikėtai gavo ir lygos žvaigždę – Donovaną Mitchellą.

„Scanpix“ nuotr./Donovanas Mitchellas
„Scanpix“ nuotr./Donovanas Mitchellas

Nedidukai D.Garlandas ir D.Mitchellas mėgins pasirūpinti, kad pernai 20-oje vietoje lygoje buvęs Klivlando puolimas šautų bent į pirmąjį dešimtuką, o gynyboje bokštai E.Mobley ir J.Allenas turėtų kompensuoti gynėjų trūkumus ir išlaikyti „Cavaliers“ netoli ten, kur jie buvo praėjusiais metais, kai finišavo su penkta geriausia gynyba lygoje.

Klausimų Ohajo valstijoje kelia nebent vis pasikartojančios E.Mobley traumos – jau ir pernai puolėjas susižeidė čiurną komandai esant ketvirtoje vietoje Rytuose (be jo „Cavs“ smuko į aštuntą), o šiemet jaunasis talentas susižeidė čiurną dar pasirengimo cikle prieš sezoną.

R.Vyšniauskas prognozuoja septintą vietą, M.Milašius – ketvirtą.

7. „Toronto Raptors“

Numatomas starto penketas: Fredas VanVleetas, Gary Trentas, OG Anunoby, Scottie Barnesas, Pascalis Siakamas.

Praėjęs sezonas: 48–34, penkta vieta, iškrito pirmame atkrintamųjų etape.

Generalinio vadybininko Masai Ujiri ir vyriausiojo trenerio Nicko Nurse'o eksperimentai su komandos sudėtimi tęsiasi.

Kone vien 200–205 cm ūgio žaidėjus pasirašantis Toronto klubas pridėjo dar du tokius – ispaną Juancho Hernangomezą ir šviežiai iškeptą NBA čempioną Otto Porterį.

Bet komandoje svarbiausi bus apie norą tapti MVP kalibro žaidėju prabilęs Pascalis Siakamas ir įspūdingas praėjusio sezono metų naujokas Scottie Barnesas, priaugęs dar daugiau raumenų ir sustiprinęs kūną.

„Scanpix“ nuotr./Scottie Barnesas
„Scanpix“ nuotr./Scottie Barnesas

„Tai yra komanda, sukonstruota su idėja žaisti krepšinį be pozicijų. Pridėjus Otto Porterį ir Juancho, tai tik stiprina tą idėją žaisti be pozicijų. Yra daug universalių pajėgių kūnų aikštėje – manau, kad Torontas su protinga strategija gali būti penkti ar šešti“, – teigė R.Vyšniauskas.

Klausimų gali kelti nebent „Raptors“ gynėjų grandis, kurioje didžiulis krūvis teks Fredui VanVleetui. Jei kažkas nutiks šiam įžaidėjui, Torontas beveik neturi kuo jo pakeisti, nebent tai būtų įžaidėjo vaidmenį apsiimsiantis S.Barnesas arba sparčiai tobulėjantis, bet dar plačiai NBA gerbėjų bendruomenei menkai pažįstamas Dalano Bantonas.

R.Vyšniauskas prognozuoja aštuntą vietą, M.Milašius – penktą.

8. „Atlanta Hawks“

Numatomas starto penketas: Trae Youngas, Dejounte Murray, De'Andre Hunteris, Johnas Collinsas, Clintas Capela.

Praėjęs sezonas: 43–39, devinta vieta, iškrito pirmame atkrintamųjų etape.

Po žygio iki Rytų konferencijos finalo 2020–2021 m. sezone, pernai „vanagai“ sugrįžo į realybę ir atsimušė į „Heat“ sieną pirmajame atkrintamųjų etape.

Sureagavę į tai, „Hawks“ atliko vieną skambiausių vasaros ėjimų – mainų būdu gavo praėjusio sezono „All-Star“ rungtynių dalyvį Dejounte Murray.

Tą pačią dieną su Trae Youngu gimęs D.Murray mėgins paslėpti jo trūkumus gynyboje, pagal kurią „Hawks“ buvo vos 26-ti lygoje.

„Scanpix“ nuotr./Dejounte Murray ir Trae Youngas
„Scanpix“ nuotr./Dejounte Murray ir Trae Youngas

O puolimu, kuris pernai buvo antras visoje NBA, ir toliau rūpinsis po 28,4 taško pernai rinkęs T.Youngas.

„Man labai patinka, ką jie padarė. Šalia Trae Youngo reikia atleto, stipresnio kūno perimetre, ir jie tą kūną rado – Dejounte Murray. Man atrodo, kad ši sąjunga gali būti gan sėkminga“, – pozityviai į Atlantos ėjimą žvelgia R.Vyšniauskas.

R.Vyšniauskas prognozuoja šeštą vietą, M.Milašius – aštuntą.

9. „Chicago Bulls“

Numatomas starto penketas: Lonzo Ballas, Zachas LaVine'as, DeMaras DeRozanas, Patrickas Williamsas, Nikola Vučevičius.

Praėjęs sezonas: 46–36, šešta vieta, iškrito pirmame atkrintamųjų etape.

Čikagos ekipa iššovė praėjusiais metais, kai dar sausio mėnesį buvo pirma Rytų konferencijoje, bet galiausiai jiems teko nusileisti iki šeštos pozicijos ir atsimušti į kur kas stipresnius „Bucks“ raumenis atkrintamosiose.

Daug pozityvo „bulių“ stovykloje nėra ir prieš šį sezoną. Dar sausį iš rikiuotės iškritusį Lonzo Ballą ir toliau kamuoja mistinė kelio trauma, dėl kurios jis jau iškentė operaciją ir negalės žaisti mažiausiai iki gruodžio, o Zacho LaVine'o ir DeMaro DeRozano duetas neatrodo kaip tas, kuris galėtų Čikagos ekipą užkelti į sustiprėjusios Rytų konferencijos aukštumas.

AFP/„Scanpix“ nuotr./DeMaras DeRozanas
AFP/„Scanpix“ nuotr./DeMaras DeRozanas

Apgaulingai atrodo ir praėjusio sezono rezultatas, nes nepaisant to, jog laimėjo 10 kartų daugiau nei pralaimėjo, „Bulls“ viso sezono +/ – rodiklis buvo neigiamas, o tai iliustruoja, kad čikagiečiai daug rungtynių ištraukė vos keliais taškais.

„Šešetas jiems nesišviečia nė pro kur“, – kategoriškas buvo R.Vyšniauskas.

Ir R.Vyšniauskas, ir M.Milašius prognozuoja devintą vietą.

10. „Washington Wizards“

Numatomas starto penketas: Monte Morrisas, Bradley Bealas, Deni Avdija, Kyle'as Kuzma, Kristapas Porzingis.

Praėjęs sezonas: 35–47, dvylikta vieta, nepateko į atkrintamąsias.

Vašingtono klubas atsinaujino, pridėjęs Monte Morrisą, Willą Bartoną ir Deloną Wrightą, bet Rytų konferencijoje į aukštas vietas JAV sostinės ekipa veikiausiai nepretenduos.

Daug klausimų kelia ir komandos lyderių potencialas – tiek Bradley Bealas, tiek Kristapas Porzingis pastaraisiais metais yra kamuojami traumų, o latvis susižeidė jau ir pasirengimo cikle.

„Scanpix“ nuotr./NBA rungtynės Japonijoje: „Warriors“ – „Wizards“. Kristapas Porzingis
„Scanpix“ nuotr./NBA rungtynės Japonijoje: „Warriors“ – „Wizards“. Kristapas Porzingis

„Reguliariame sezone Bradley Bealas bus tarp rezultatyviausių, galimai gal ir pirmoje vietoje, o jei Porzingis bus sveikas, atrodo, kad toje komandoje neblogai jis jaučiasi. Įkrintamosiose juos matau, atkrintamosiose – nelabai“, – aiškų „Wizards“ potencialą įžvelgė R.Vyšniauskas.

Ir R.Vyšniauskas, ir M.Milašius prognozuoja dešimtą vietą.

11. „New York Knicks“

Numatomas starto penketas: Jalenas Brunsonas, Evanas Fournier, RJ Barrettas, Julius Randle'as, Mitchellas Robinsonas.

Praėjęs sezonas: 37–45, vienuolikta vieta, nepateko į atkrintamąsias.

Niujorko klubas gavo „Dallas Mavericks“ žybtelėjusio Jaleno Brunsono parašą, bet šis gynėjas menkai gelbės „Knicks“ negailestingoje Rytų konferencijoje.

„Scanpix“ nuotr./Jalenas Brunsonas
„Scanpix“ nuotr./Jalenas Brunsonas

Julius Randle'as pernai jau nepriminė to žaidėjo, kuris 2020–2021 m. sezone žaidė „All-Star“ rungtynėse, o sezono metu nenustebkite, jei užuodęs galimybę gauti Victorą Wembanyamą „Knicks“ klubas pasuks kita kryptimi ir ims kautis ne dėl pergalių, o dėl kuo aukštesnio šaukimo naujokų biržoje.

R.Vyšniauskas prognozuoja vienuoliktą vietą, M.Milašius – dvyliktą.

12. „Orlando Magic“

Numatomas starto penketas: Jalenas Suggsas, Franzas Wagneris, Paolo Banchero, Jonathanas Isaacas, Wendellis Carteris.

Praėjęs sezonas: 22–60, penkiolikta vieta, nepateko į atkrintamąsias.

Pirmu šaukimu italą Paolo Banchero sužvejojusi Floridos komanda jau dabar turi solidų jaunų žaidėjų branduolį, bet šie metai dar turbūt nebus tie, kai jaunieji „Magic“ vyrukai ims triukšmauti Rytuose.

„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Pirmas šaukimas Paolo Banchero ir NBA komisaras Adamas Silveris
„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Pirmas šaukimas Paolo Banchero ir NBA komisaras Adamas Silveris

Jei Franzas Wagneris ir P.Banchero netaps vienais maloniausių siurprizų lygoje, „Magic“ sezono pabaigoje gaus dar vieną aukštą šaukimą naujokų biržoje.

R.Vyšniauskas prognozuoja tryliktą vietą, M.Milašius – vienuoliktą.

13. „Detroit Pistons“

Numatomas starto penketas: Cade'as Cunninghamas, Jadenas Ivey, Bojanas Bogdanovičius, Marvingas Bagley, Isaiah Stewartas.

Praėjęs sezonas: 23–59, keturiolikta vieta, nepateko į atkrintamąsias.

Detroitas atliko „laimėk dabar“ ėjimą, mainais gaudamas Bojaną Bogdanovičių, bet komandos branduolys dar nėra pasiruošęs pergalėms.

„Scanpix“ nuotr./Cade'as Cunninghamas ir LaMelo Ballas
„Scanpix“ nuotr./Cade'as Cunninghamas ir LaMelo Ballas

Cade'o Cunninghamo ir Jadeno Ivey tandemas bus smagus ir gali sunešti „Pistons“ padorų pergalių kraitį, tačiau apie atkrintamąsias Mičigano ekipai galvoti dar nereiktų – geriau per naujokų biržą pridėti dar vieną solidų krepšininką.

R.Vyšniauskas prognozuoja dvyliktą vietą, M.Milašius – tryliktą

14. „Charlotte Hornets“

Numatomas starto penketas: LaMelo Ballas, Terry Rozier, Gordonas Haywardas, PJ Washingtonas, Masonas Plumlee.

Praėjęs sezonas: 43–39, dešimta vieta, iškrito įkrintamosiose.

„Hornets“ galima laikyti viena nesėkmingiausių organizacijų NBA lygoje pastaraisiais metais. Ketverių metų kontraktą gavęs Gordonas Haywardas neatsikrato traumų šleifo, pasirengimo cikle susižeidė ir LaMelo Ballas, o ateinantį sezoną „širšės“ neturės ir rezultatyviausio praėjusio sezono krepšininko Mileso Bridgeso.

Puolėjas buvo sulaikytas už smurtą artimoje aplinkoje ir jo karjera apskritai pakibo ant plauko.

„Scanpix“/AP nuotr./LaMelo Ballas
„Scanpix“/AP nuotr./LaMelo Ballas

Dėl šių priežasčių „Hornets“ gerbėjai daug vilčių į šį sezoną nededa ir slapčia pasvajoja apie naujokų biržą bei pagrindinį jos laimikį – Victorą Wembanyamą.

Ir R.Vyšniauskas, ir M.Milašius prognozuoja keturioliktą vietą.

15. „Indiana Pacers“

Numatomas starto penketas: Tyrese'as Haliburtonas, Buddy Hieldas, Chrisas Duarte, Benedictas Mathurinas, Mylesas Turneris.

Praėjęs sezonas: 25–57, trylikta vieta, nepateko į atkrintamąsias.

Domantą Sabonį, o vėliau ir Malcolmą Brogdoną iškeitusi Indianapolio ekipa verčia naują lapą ir šį sezoną pretenduoja tapti prasčiausia Rytų konferencijos, o galbūt ir visos lygos, komanda.

Daugelį metų tankinti (daug pralaimėti) atsisakę „Pacers“ dabar atrodo pasiryžę siekti kuo aukštesnio naujokų biržos šaukimo, o sezono metu nenustebkite, jei bus iškeisti ir Mylesas Turneris bei Buddy Hieldas.

„Scanpix“ nuotr./Mylesas Turneris
„Scanpix“ nuotr./Mylesas Turneris

Įdomi „Pacers“ ekipa lietuviams galėjo būti tik dėl vieno – šios komandos aprangą vilkėjo Deividas Sirvydis, bet lietuvis buvo atleistas po paskutinių pasirengimo etapo rungtynių.

Ir R.Vyšniauskas, ir M.Milašius prognozuoja penkioliktą vietą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius