Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2020 12 02

Kalėdinių NBA rungtynių desertas – Lukos ir LeBrono akistata

NBA sezonas startuos jau gruodžio 22-ąją dieną, o lygos sirgalių žvilgsniai jau po kelių dienų kryps į įprastai ypač daug dėmesio sulaukiančius kalėdinius susitikimus. Šiemet juose taip pat netrūks intrigų.
LeBronas Jamesas ir Luka Dončičius
LeBronas Jamesas ir Luka Dončičius / „Scanpix“ nuotr.

ESPN žurnalistas Adrianas Wojnarowskis atskleidė, kurios dešimt komandų varžysis gruodžio 25 dieną.

NBA kalėdinį maratoną pradės praėjusio sezono finalininkai „Miami Heat“, kurie grumsis prieš „New Orleans Pelicans“ su Zionu Williamsonu. Šios rungtynės startuos 19 val. Lietuvos laiku.

Iš karto po jų į aikštę žengs dviejų dukart lygos naudingiausiais žaidėjais tapusių krepšininkų – Stepheno Curry ir Giannio Antetokounmpo – komandos „Golden State Warriors“ ir „Milwaukee Bucks“. Šios rungtynės prasidės 21.30 val. Lietuvos laiku.

NBA kalėdinių rungtynių tvarkaraštis

  • 19:00 val. „Miami Heat“ – „New Orleans Pelicans“
  • 21.30 val. „Milwaukee Bucks“ – „Golden State Warriors“
  • 00:00 val. „Boston Celtics“ – „Brooklyn Nets“
  • 3:00 val. „Los Angeles Lakers“ – „Dallas Mavericks“
  • 5:30 val. „Denver Nuggets“ – „Los Angeles Clippers“

Trečiajame Kalėdų mūšyje, kuris startuos vidurnaktį, Kevino Duranto ir Kyrie Irvingo vedama „Brooklyn Nets“ mes iššūkį „Boston Celtics“ ekipai, praėjusį sezoną kritusiai Rytų konferencijos finale.

Bene įdomiausios rungtynės laukia 3 val. Lietuvos laiku naktį iš gruodžio 25-osios į 26-ąją, kai titulą ginantis „Los Angeles Lakers“ klubas su LeBronu Jamesu namuose priims „Dallas Mavericks“ su Luka Dončičiumi, kuriam tai bus pirmosios karjeroje kalėdinės rungtynės.

Galiausiai 5.30 val. antrosios Kalėdų dienos ryte į kovą stos komandos, kurių akistata 2020 m. atkrintamosiose baigėsi sensacingai – „Los Angeles Clippers“ ir „Denver Nuggets“. Denveryje vyksiančiose rungtynėse „Clippers“ mėgins atsiteisti varžovams už antausį, kai Vakarų konferencijos finale netikėtai pralaimėjo 3-4, nors pirmavo 3-1.

Per Kalėdas nerungtyniaus nė viena iš keturių NBA rungtyniaujančių komandų su lietuviais – „Memphis Grizzlies“ su Jonu Valančiūnu, „Indiana Pacers“ su Domantu Saboniu, „New York Knicks“ su Ignui Brazdeikiu ir „Detroit Pistons“ su Deividu Sirvydžiu.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius