-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2018 10 04

Kevinas Durantas: „Sietlas nusipelno turėti NBA komandą“

Kevinas Durantas pirmuosius žingsnius NBA lygoje žengė „Seattle SuperSonics“ ekipoje, o šiuo metu viliasi, kad miestas ir vėl turės komandą stipriausioje pasaulio lygoje.
Kevinas Durantas
Kevinas Durantas / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Kol „Golden State Warriors“ ruošiasi penktadienio ikisezoninėms rungtynėms su „Sacramento Kings“ ekipa Sietle, vienas ryškiausių lygos žaidėjų K.Durantas nori, kad Sietlo miestas sugrįžtų į NBA lygą.

„Žinoma, kad miestas nusipelnė turėti savo ekipą. Sietlas – tikras krepšinio miestas. Daugybė krepšininkų, žaidžiančių lygoje, reprezentuoja šį miestą. Ši vietovė verta turėti savo klubą ne mažiau nei „Warriors“ ar „Lakers“ komandos“, – kalbėjo krepšininkas.

Buvusi „SuperSonics“ komanda K.Durantą 2007 metų naujokų biržoje pasirinko antruoju šaukimu. Sietle puolėjas sužaidė vieną sezoną, o tuomet naujasis komandos savininkas Clay'us Bennettas komandai surado naujuosius namus – Oklahomą.

„Vis dar įsivaizduoju, kas būtų, jei dar dabar žaisčiau šiame klube, tačiau mano išėjimas buvo nekontroliuojamas. Oklahomoje praleidau puikius metus, iš kurių išliko tik nuostabiausi prisiminimai.“

Perėjęs į „Warriors“ ekipą, K.Durantas NBA žiedus laimėjo dukart – 2017 ir 2018 metais, o abiejose finalų serijose buvo išrinktas naudingiausių žaidėju.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius