Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 09 30

Kitu kampu: kurių lietuvių NBA komandos kelia žiovulį, o kurias įdėmiai seks Amerika?

„Hoop.NBA“ išplatino labai įdomų sąrašą, kuriame įvertino kiekvieną NBA komandą ir paskelbė, ar ją verta žiūrėti artėjančiais metais. Nors galimas Egidijaus Mockevičiaus „Nets“ klubas vadinamas vienu nuobodžiausių, tačiau kiti lietuvių klubai turėtų susilaukti labai daug jūsų dėmesio netrukus prasidėsiančiame sezone.
DeMaras DeRozanas, Jonas Valančiūnas ir Kyle'as Lowry
DeMaras DeRozanas, Jonas Valančiūnas ir Kyle'as Lowry / „Scanpix“ nuotr.

„Nets“ komanda turėtų būti viena nuobodžiausių artėjančiais metais. Žinoma, yra tikimybė, kad Brukline pamatysime dar vieną Jeremy Lino šou, tačiau sunkiai tikėtina, jog žaidėjas pakartos tokią pačią sėkmę kaip Niujorke prieš keletą metų.

Visai priešingai kalbama apie likusius lietuviškuosius NBA klubus: „Raptors“, „Knicks“, „Thunder“ ir „Rockets“.

Toronto klubas praėjusiais metais sužaidė vieną geriausių sezonų savo komandos istorijoje, todėl tik laikas parodys, ką jiems pavyks pasiekti šį kartą.

Rytuose vis dar turėtų karaliauti „Cavaliers“, o didelė našta artėjančiais metais kris ant plačių Jono Valančiūno pečių. Įdomu tai, kad tinklapis „Hoop.NBA“ teigė, jog Lietuvos rinktinėje vidurio puolėjas buvo dar prasčiau išnaudojamas nei Toronto klube. Reikia tikėtis, kad Dwane'as Casey jį pavers prioritetu komandoje artėjantį sezoną ir suras geresnį vaidmenį.

„Rockets“ neturėtų skirti labai daug laiko gynybai, o Jamesas Hardenas turėtų siautėti. Ryano Andersono ir Erico Gordono papildymai pavers Hjustoną viena įdomiausių sezono komandų, kuri kiekvienose rungtynėse sumes visą krūvą taškų.

„Knicks“ komandoje prieš visą pasaulį turėtų kautis Derrickas Rose'as, Carmelo Anthony ir Joakimas Noah. Jeigu visi šie žaidėjai išliks sveiki, o Kristapas Porzingis smarkiai patobulės, tai galbūt Niujorke išvysime ir atkrintamąsias varžybas.

Jeigu, šis „Knicks“ eksperimentas nepavyks, tai žiniasklaida ir vėl smarkiai kritikuos Philą Jacksoną, C.Anthony ir visą likusią Niujorko komandos sudėtį. Bet kokiu atveju – žiūrėti verta.

AFP/„Scanpix“ nuotr./Russellas Westbrookas
AFP/„Scanpix“ nuotr./Russellas Westbrookas

Tarp pačių įdomiausių komandų, kurios lyginamos su serialu „Game of thrones“ pateko „Timberwolves“, „Clippers“, „Cavaliers“, „Warriors“, „Spurs“ ir Domanto Sabonio „Thunder“.

Russellas Westbrookas yra daugelio mėgstamiausias NBA krepšininkas, o artėjančiais metais jis turėtų pademonstruoti fantastišką žaidimą. Kevinas Durantas išvyko į „Warriors“, todėl dabar viskas krenta ant įžaidėjo pečių.

Triuškinantys dėjimai ir trigubi dubliai turėtų papuošti visas „Thunder“ rungtynes ir net nėra svarbu, kuri komanda jas laimės. Niekas neturėjo geresnės galimybės vidutiniškai per rungtynes rinkti trigubą dublį nuo Oscaro Robertsono laikų.

NBA reguliarusis sezonas startuoja spalio 26-ąją.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius