Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2020 05 23

„Knicks“ legendai nustatytas koronavirusas

Tikra „New York Knicks“ klubo legenda ir 1992 metų „Svajonių komandos“ narys Patrickas Ewingas su pasauliu pasidalijo nemalonia žinia – buvusiam krepšininkui diagnozuotas COVID-19 virusas.
Patrickas Ewingas
Patrickas Ewingas / „Scanpix“ nuotr.

Beveik 20 metų stipriausioje pasaulio lygoje praleidęs, o šiuo metu Džordžtauno universiteto vaikinų krepšinio komandą treniruojantis P.Ewingas yra izoliuotas ir nuolatos prižiūrimas vienoje iš vietinių ligoninių.

„Noriu pasidalinti žinia, jog užsikrėčiau COVID-19 virusu, kuris yra labai pavojingas ir mes privalome į tai žiūrėti rimtai. Noriu paskatinti kiekvieną nuolatos saugotis ir prižiūrėti save bei savo artimuosius. Dabar labiau nei bet kada noriu padėkoti visiems sveikatos darbuotojams. Man viskas bus gerai ir visi kartu tai ištversime“, – pranešimą išplatino 57-erių Ewingas.

„Scanpix“ nuotr./Patrickas Ewingas
„Scanpix“ nuotr./Patrickas Ewingas

Džordžtauno universitetas netrukus pranešė, kad ekipos trenerio atvejis yra vienintelis tarp visų krepšinio programos dalyvių.

P.Ewingas, krepšininko karjerą pabaigęs 2002 metais, nuo krepšinio niekur nesitraukė – kitus 15 metų dirbo asistentu keturiose skirtingose NBA komandose („Wizards“, „Rockets“, „Magic“ ir „Hornets“), o 2017-aisiais užsitarnavo vietą NCAA ekipos vyriausiojo trenerio poste.

Jamaikoje gimęs vidurio puolėjas yra vienas geriausių visų laikų „New York Knicks“ marškinėlius vilkėjusių krepšininkų, o taip pat yra išrinktas į „Šlovės muziejų“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius