Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 03 26

„Knicks“ lyderį pavadavęs M.Kuzminskas pakartojo asmeninį rezultatyvumo rekordą

Mindaugas Kuzminskas pakartojo asmeninį rezultatyvumo NBA lygoje rekordą, tačiau „New York Knicks“ (27-46) patyrė penktą pralaimėjimą iš eilės.
Mindaugas Kuzminskas
Mindaugas Kuzminskas / „Scanpix“ nuotr.

„Knicks“ išvykoje 98:106 (23:33, 20:28, 31:17, 24:28) nusileido „San Antonio Spurs“ (56-16). Be Carmelo Anthony žaidusiai Niujorko komandai tai aštuntas pralaimėjimas per pastarąsias devynias rungtynes.

Lietuvis rungtynes pradėjo starto penkete ir iš viso aikštelėje praleido 36 minutes. M.Kuzminskas pelnė 19 taškų (5/7 dvit., 3/5 trit.), atkovojo 1 kamuolį, atliko 2 rezultatyvius perdavimus ir dukart prasižengė.

19 taškų M.Kuzminskas buvo pelnęs ir sausį vykusiose rungtynėse su „Chicago Bulls“.

VIDEO: M.Kuzminsko žaidimas

„Spurs“ krepšininkai, kuriems tai ketvirta pergalė iš eilės, po rungtynių plakė save dėl prasto žaidimo.

„Tie maži netikslumai, tos mažos klaidos, kurių visą sezoną išvengėme, dabar yra mūsų žaidime. Negalime daugiau to daryti“, – kalbėjo Patty Millsas.

„Jei pažiūrėsite į turnyro lentelę, pagalvosite, kad mes puikūs ir kad esame geroje situacijoje. Bet aš turiu nuojautą, kad mes dar nesame pasiruošę, kad mes dar nežaidžiame tokiu lygiu, su kuriuo susidursime atkrintamosiose. Taip, esame geroje situacijoje, bet, tikiuosi, dar spėsime pagerinti savo žaidimą“, – teigė „Spurs“ veteranas Manu Ginobilis.

Pau Gasolis teigė, kad „Knicks“ žaidėjai pernelyg laisvai jautėsi baudos aikštelėje. „Trūkinėjo mūsų gynyba, tai leido jiems rinkti lengvus taškus“, – sakė ispanas.

„Spurs“: Kawhi Leonardas 29, Pau Gasolis (10 atk. kam.) ir LaMarcusas Aldridge'as (10 atk. kam.) po 19, Tony Parkeris ir Patty Millsas po 10.

„Knicks“: Derrickas Rose'as ir Willy Hernangomezas (13 atk. kam.) po 24, Mindaugas Kuzminskas 19, Kristapas Porzingis 12.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius