Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 02 11

„Knicks“ nesustabdė geriausias karjeros rungtynes sužaidusio serbo

Mindaugas Kuzminskas nepakilo nuo suolo, o „New York Knicks“ (22-33) namuose pralaimėjo NBA reguliariojo sezono rungtynes „Denver Nuggets“ komandai 123:131 (32:34, 34:30, 22:36, 35:31). Lietuvis nežaidė trenerio sprendimu.
Nikola Jokičius
Nikola Jokičius / „Scanpix“ nuotr.

„Knicks“ nesusitvarkė su geriausias karjeros rungtynes sužaidusiu serbu Nikola Jokičiumi. 21-erių metų 211 cm ūgio krepšininkas pelnė 40 taškų, pataikydamas net 74 proc. metimų (15/21 dvit., 2/3 trit., 4/5 baud.). Antrus metus NBA žaidžiantis serbas taip pat atkvojo 9 kamuolius ir atliko 5 rezultatyvius perdavimus.

„Madison Square Garden“ yra ypatinga arena. Žinau, nes augau šiose apylinkėse. Pelnyti 40 taškų šios arenos žiūrovų akivaizdoje gali reikšti legendos pradžią. Kai tai padarai, tampi tikru NBA žaidėju“, – auklėtinį gyrė „Nuggets“ strategas Michaelas Malone'as.

VIDEO: N.Jokičiaus žaidimas

„Knicks“ patyrė ketvirtą pralaimėjimą iš eilės – nepaisant to, kad visas šias rungtynes žaidė savo aikštėje. Tuo pačiu tai 9-tas „Knicks“ pralaimėjimas per 12 rungtynių. Kitame mače „Knicks“ laukia „San Antonio Spurs“ išbandymas.

„Knicks“ lyderis Carmelo Anthony teigia, kad virš klubo užslinko juodi debesys, o incidentas su Charlesu Oakley tai puikiai iliustruoja.

„Virš klubo susikaupė juodi debesys, tad turime susigaudyti, kaip iš to ištrūkti. Turime tai pereiti, kad įgautume patirties. Žiūrint iš šalies, viskas atrodo labai blogai, bet atrodo dar blogiau, kai per visa tai pats iriesi“, – sakė Melo.

„Knicks“: C.Anthony 33, Kristapas Porzingis 17, Kyle O'Quinnas 16, Courtney Lee 15, Derrickas Rose'as 13.

„Nuggets“: N.Jokičius 40, Wilsonas Chandleris 19, Jameeras Nelsonas ir Gary Harrisas po 16, Willas Batonas 15, Darrellas Arthuras 13.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius