Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2017 03 17

„Knicks“ paliko Mindaugą Kuzminską ant suolo ir gavo dar vieną antausį

„Pažiūrėjus į jų sudėtį, atrodo, kad jie neturėtų būti vienoje aikštėje su mumis“, – atsiduso „New York Knicks“ aukštaūgis Kyle'as O'Quinnas. Tačiau jis, Mindaugas Kuzminskas ir visa „Knicks“ komanda jau antrą kartą per 5 dienas turėjo pripažinti prasčiausios NBA ekipos „Brooklyn Nets“ pranašumą 110:121 (33:28, 28:26, 26:38, 23:29).
Carmelo Anthony
Carmelo Anthony / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Suprasti akimirksniu

  • „Knicks“ pralaimėjo „Nets“ klubui 110:121.
  • Prasčiausiai NBA komandai „Knicks“ nusileido antrąkart per 5 dienas.
  • M.Kuzminskas antrose rungtynėse iš eilės nežaidė.
  • „Knicks“ tai ketvirtas sezonas iš eilės, kai pergalių mažiau nei pralaimėjimų.

Antrąją rungtynių pusę „Nets“ šeimininkavo „Madison Square Garden“ arenoje 67:49. Tokiam žaidimui po pertraukos įkvėpė „Nets“ gynėjo Jeremy Lino padrąsinimas rūbinėje.

Grįžę ant parketo „Nets“ pataikė 5 tritaškius iš eilės ir laimėjo kertinį trečiąjį kėlinį 38:26.

Visa Bruklino komanda iki pertraukos buvo pataikiusi tik 2 tritaškius iš 16, kai pats J.Linas pro šalį sviedė visus 5 tolimus metimus. Bet nepraradęs tikėjimo J.Linas per tą lemtingą spurtą smeigė du tritaškius.

„Jeremy yra tikras pozityvo ir šviesos nešėjas, kuris viską palengvina, – sakė Rondae Hollisas-Jeffersonas. – Jis yra fenomenali asmenybė.“

Traumuoto Kristapo Porzingio netektį kompensavęs aukštaūgis Kyle'as O'Quinnas pelnė 23 taškus ir pakartojo asmeninį rezultatyvumo rekordą.

Tačiau jo, 22 Derricko Rose'o ir 17 Carmelo Anthony taškų buvo per maža.

Po šio pralaimėjimo paaiškėjo, kad „Knicks“ vėl – ketvirtus metus paeiliui, baigs sezoną su daugiau pralaimėjimų nei pergalių – su 42 nesėkmėmis ir 27 pergalėmis dabar žengia 12-oje Rytų konferencijos vietoje.

Teorinių vilčių patekti į atkrintamąsias varžybas yra – iki aštuntosios vietos trūksta 6 pergalių likus 13 reguliariojo sezono rungtynių. Bet su tokiu žaidimu nieko nesitiki ne tik didžiausi optimistai, bet ir pats „Knicks“ treneris Jeffas Hornacekas.

„Atkrintamosios jau sunkiai pasiekiamos, tačiau tai suteiks jauniems žaidėjams daugiau progų pasireikšti, – dar prieš mačą sakė J.Hornacekas. – Jie galės parodyti, ką iš tikrųjų gali. Kol dar yra teorinių vilčių, visuomet kauniesi, bet kartais reikia būti realistams.“

VIDEO: „Knicks“ vėl pralaimėjo blogiausiai NBA komandai

Tiesa, J.Hornaceko žodžiai kol kas prasilenkia su realybe. Pavyzdžiui, nors nežaidė K.Porzingis, M.Kuzminskas jau antrose rungtynėse iš eilės nebuvo pakeltas nuo suolo ir nerungtyniavo.

„Knicks“: K.O'Quinnas 23, D.Rose'as 22, C.Anthony 17, L.Thomasas 15 (10 atk. kam.), C.Lee 13, J.Holiday 10.

„Nets“: B.Lopezas 24, R.Hollisas-Jeffersonas 20 (10 atk. kam.), J.Linas 15 (8 rez. perd.), Ch.LeVertas 13, R.Foye 10.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius